Musiikki & Media

Musiikki & Media on Suomen johtava musiikki- ja media-alan ammattilaistapahtuma. 29. Musiikki & Media järjestetään 4.-5. lokakuuta 2018 Tampereella Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa (Ratapihankatu 43) Paja Kongressi -kokoussiivessä.

Musiikki & Mediassa vierailee vuosittain yli 700 kotimaista toimijaa levy-, kustannus-, live-, jakelu-, tuotanto- ja media-aloilta. Myös alan opiskelijat ovat hyvin löytäneet tapahtuman. Kansainvälisiä ammattilaisia saapuu jopa kahdestakymmenestä maasta joka syksyiseen kohtaamiseen Tampereelle. Musiikki & Media onkin suomalaisen musiikkialan tärkein väylä kansainvälisille markkinoille.

Musiikki & Media koostuu seminaareista, showcase-keikoista ja Industry Awards Gaalasta. Seminaariohjelma pureutuu vuosittain tuoreisiin trendeihin, uusiin ilmiöihin ja menestystekijöihin sekä alan tulevaisuuteen. Seminaariohjelma on puristettu tiukasti kahteen päivään, torstaihin ja perjantaihin.

Kiinnostavimmat uudet artistit saavat uralleen nostetta Lost In Music -festivaalilla, joka tuo ammattilaisten ja suuren yleisön ulottuville vuosittain liki 100 tuoretta ja ajankohtaista yhtyettä ja esiintyjää. Lost In Musicia alettiin järjestää osana Musiikki & Mediaa vuonna 2007. Festivaalilla kuultavat genret ulottuvat indiestä poppiin ja rockiin, hip hopia ja metalliakaan unohtamatta. Pääosa artisteista on suomalaisia, mutta joukossa on myös kansainvälisiä esiintyjiä.

Perjantaina 5.10.2018 järjestettävässä Industry Awards Gaalassa palkitaan menneen vuoden menestyksekkäimmät ammattilaiset. Gaala järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa.

Tervetuloa Tampereelle!