Lost In Music
– Every band wants to be found

Päiväkohtaiset aikataulut on nyt julkaistu!

AIKATAULUT
LIPUT

Uuden musiikin festivaali osana Musiikki & Mediaa

 

1) Ammattilaisille ja artisteille

Lost In Music laajeni omaksi festivaalikseen Musiikki & Median rinnalle vuonna 2007. Lost In Music on Suomen laajin uutta kotimaista musiikkia esittelevä showcase-tapahtuma. 

Tiivis yhteistyö Musiikki & Median sekä musiikkivientiä edistävän Music Finlandin kanssa tekee Lost In Musicista houkuttelevan kohteen niin esiintyjille kuin musiikkialan ammattilaisillekin. Artistin on mahdollista saada keikalleen samalla kertaa esimerkiksi kesäfestivaalin promoottori, radion musiikkipäällikkö ja piinkova musiikkikriitikko. Vastavuoroisesti alalla työskentelevät näkevät kolmen illan aikana parhaimmillaan kymmeniä kiinnostavia akteja, joiden kanssa yhteistyötä on mahdollista jatkaa monissa muodoissa. 

Musiikki & Median ja Music Finlandin tuottama Sync Summit tuo kotimaisten vieraiden rinnalle joukon kansainvälisiä vaikuttajia. Kotimaisten artistien ja heidän edustajiensa on helppo tavata ulkomaisia toimijoita sekä virallisemmissa että rennommissa tilaisuuksissa. 


2) Suurelle yleisölle 

Lost In Music ennen muuta musiikin rakastajien juhla. Festivaalin käyntimäärä on vaihdellut keikkapaikkojen määrästä riippuen 10 000 - 15 000 välillä. 

Uusien löytöjen vastapainona festivaalille on kehkeytymässä myös headliner-vetoinen viikonloppuohjelma sekä alaikäisille sallitut päiväkeikat. Tavoitteena on muovata Lost In Musicista entistä useamman tamperelaisen syksyinen musiikkifestivaali, jonka ohjelmaan mahtuu artisteja pop-musiikin kaikista genreistä. 

Halusitpa sitten bongata tulevaisuuden tähdet ennen muita, tanssia itsesi tainnoksiin yleisömeressä tai nauttia live-musiikista koko perheen voimin, Lost In Music on sinun festivaalisi. 

lostinmusic.fi
facebook.com/limfest
twitter.com/LIMfest
Instagram.com/limfest

 

Multitalentti Saara Lost in Musicin pääesiintyjäksi

Ensimmäiset Lost In Musicin artistikiinnistykset on nyt julkaistu!

Tamperelainen kaupunkifestivaali Lost in Music järjestetään lokakuussa kaupungin kuumimmissa elävän musiikin ravintoloissa. Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaan kuuluvan kaikille täysi-ikäisille avoimen juhlan tapahtumapaikat ovat Pakkahuone, Klubi, Telakka, Dog's Home, Jack the Rooster, Olympia, Doris, Bar Passion, O’Connell’s ja TTT-klubi.

Yhdennentoista Lost in Musicin odotetuin esiintyjä on Youtube-tähti, multitalentti Saara, jonka viimeisin single Superpowers on soinut Spotifyssä yli 4 miljoonaa kertaa. Vahvassa kansainvälisessä nosteessa oleva Saara astuu ensimmäistä kertaa lavalle Tampereella Lost in Musicissa. Muita ensimmäisessä vaiheessa julkistettavia akteja ovat mm. kansainvälistä suosiotaan koko ajan lisäävät Battle Beast ja Satellite Stories, rockia menestyksekkäästi uudistava The Holy ja rullaavan rock’n’rollin veteraani Francine.

Lost in Music julkistaa nyt runsaat 20 bändikiinnitystä ja pistää 1. kesäkuuta myyntiin festivaalirannekkeen, jolla pääsee kaikille keikoille kaikkina päivinä. Lost in Music tarjoaa musiikillisesti laajan ja tyylikkään elävän musiikin kokonaisuuden, jossa pop kohtaa modernin tanssirytmin ja rock raikaa monissa eri muodoissa.

Festivaali myös teemoittaa tyylejä yhdeksi illaksi yhteen esiintymispaikkaan: luvassa on mm. Metal Expo sekä moderniin folkiin ja kansanmusiikkiin keskittynyt kokonaisuus. Vaikka Lost in Music on K-18-tapahtuma, alaikäisiäkään ei unohdeta: festivaalin ohjelmassa tulee olemaan myös kasvavalle musiikkikansalle suunnattu iltapäiväkonsertti.

 

LOST IN MUSICIN KOKOAA TÄNÄ VUONNA
NEM AGENCY OY

 

 

Lost In Music ja Nem Agency Oy ovat solmineet sopimuksen festivaalin kokoamisesta.

Sekä Musiikki & Median että Lost In Musicin taustatekijät ovat tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen ja toivottavat Rowan Raffertyn ja kumppanit tekemään Suomen parasta showcase -festaria!

- Me Nemillä olemme erityisen ylpeitä päästyämme osaksi Tampereen parasta kaupunkifestivaalia! Paikallisena, Tampereella syntyneenä ja kasvaneena yrityksenä emme voisi kuvitellakaan rikastuttavamme paremmin kaupungin musiikkikenttää. Toivomme että vuoden 2017 Lost In Music täyttää festivaalivieraiden kaikki odotukset! Bändit, agentit, managerit ja levy-yhtiöt: Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja tarjouksia. Tehdään tämä yhdessä, Rowan kehottaa.

 


"Monipuolinen kaupunkifestari, joka onnistuu joka vuosi tekemään hienon ja laajan artistikattauksen - suosittelen festivaalia tuttavillenikin!"
"Hienoa, että nostatte esiin loistavia bändejä, joista ei ole kuullutkaan. Tapahtuman maineen perusteella tuntemattomiakin helmiä ymmärtää lähteä kuuntelemaan."
”Paljon hyvää ohjelmaa, harmitti kun ei ehtinyt kaikkia nähdä!”
"Parasta Tampereen syksyssä!"