REKISTERÖITYMINEN

 

VUODEN 2018 REKISTERÖITYMISHINNAT JA OHJEET JULKAISTAAN MYÖHEMMIN ILMOITETTAVANA AJANKOHTANA.

 

Rekisteröityminen sisältää kaikki seminaarit (lukuunottamatta ’Invitation only’-tilaisuuksia), Lost In Music -fetivaalin (HUOM. Opiskelijarekisteröityminen ks. hinnaston alaosa) ja Industry Awars -gaalan perjantaina 6.10. mikäli valitset sen.

Rekisteröidy täältä!

Hinnasto:

1.3. – 30.4.
235€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen ilman IA -gaalaa
355€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen sisältäen IA -gaalan


1.5. – 30.6.
250€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen ilman IA -gaalaa
370€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen sisältäen IA -gaalan


1.7. – 5.9.
290€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen ilman IA -gaalaa
410€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen sisältäen IA -gaalan


6.9. – 30.9.
350€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen ilman IA -gaalaa
470€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen sisältäen IA -gaalan


1.10. – 5.10.
450€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen ilman IA -gaalaa
600€ (+ ALV 24%) rekisteröityminen sisältäen IA -gaalan IA -gaala SOLD OUT

 

Industry Awards -gaala 150€ (+ ALV 24%) sisältäen ainoastaan IA -gaalan IA -gaala SOLD OUT

 

Opiskelijoilla on valittavana kaksi eri vaihtoehtoa:

Opiskelijarekisteröityminen 95€ (+ ALV 24%) ilman Lost In Music –festivaalia
Opiskelijarekisteröityminen 110€ (+ ALV 24%) sisältäen Lost In Music –festivaalin

Opiskelija voi osallistua IA -gaalaan valitsemalla sen erikseen. IA -gaala SOLD OUT

 

Rekisteröintiohjeita:

Opiskelijoille on suunnattu kaksi erikoisedullista rekisteröintiä. Molemmat rekisteröinnit sisältävät kaikki osallistujille avoimet seminaarit kolmena päivänä, toisessa on myös kaikki Lost In Music –festivaalin keikat. Pyydämme huomioimaan, että opiskelijaedun saadakseen täytyy osallistujan rekisteröityä oppilaitoksen nimissä ja ilmoittautuessa esittää voimassa oleva opiskelijakortti. Myös pelkän Industry Awards gaalan illalliskortin voi lunastaa.

Osallistujien tiedot kerätään rekisteröinnin yhteydessä ja julkaistaan osallistujaluettelossa tapahtuman nettisivuilla. Kaikille nettisivuilla vieraileville on näkyvissä osallitustujalista (kunkin osallistujan nimi, yritys ja toimiala). Tapahtumaan 2017 rekisteröityneet osallistujat saavat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestillä koko tietokantaan, jolloin käytössäsi ovat myös muiden osallistujien tarkemmat yhteys- ym. tiedot. Säilytä siis viesti ja tunnukset!

Industry Awards gaalaan osallistujat voivat esittää plaseeraustoiveita rekisteröityessään, mikä on toivottavaa, tai jälkikäteen lähettämällä ne osoitteeseen info@musiikkimedia.fi. Toiveita otetaan vastaan 22.9.2017 asti. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

 

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, joka on tällä hetkellä 24%. 

 

Rekisteröityminen on sitova sen jälkeen kun ilmoittautuminen on vahvistunut rekisteröityjän sähköpostiin. Osallistumisen voi maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Laskutettaessa lisätään 3€ (Alv 0%) laskutuslisä. Laskutettaessa maksuehto on 14 päivää netto, kuitenkin niin, että syyskuun 25. päivän jälkeen tulleet ilmoittautumiset laskutetaan 7 päivän tai lyhyemmällä maksuehdolla. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, oikeus halvempaan hintaan menetetään. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää, että rekisteröinti on maksettu.

PERUUTUSEHDOT

Rekisteröitymisen peruuttaminen on mahdollista 1.9.2017 saakka, jolloin maksetut maksut palautetaan lukuun ottamatta käsittelykulua 50 € (+alv24%). 
1. - 28.9. välisenä aikana perutusta osallistumisesta palautetaan 50% rekisteröintimaksusta.
29.9. jälkeen peruuntuneesta osallistumisesta ei palauteta rekisteröintimaksua.

Rekisteröityminen on henkilökohtainen, mutta se on siirrettävissä saman yrityksen nimissä toiselle henkilölle, kun siirrosta ilmoitetaan järjestäjälle 22.9.2017 mennessä.

Laskut lähetetään sähköpostilla pdf liitteenä, ellei toisin pyydetä. Verkkolaskutus ovat mahdollista. Toivomme, että täytätte lomakkeen tiedot huolellisesti.

Osallistujapassi

Osallistujapassi luovutetaan osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumapaikalla. Varaudu tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi. Osallistujapassi on henkilökohtainen, ja sen luovuttaminen toiselle henkilölle tapahtuman aikana on kiellettyä. Järjestäjällä on oikeus poistaa tapahtumasta väärää passia käyttävät henkilöt sekä ottaa väärinkäytetyt passit haltuunsa. Passin lisäksi järjestäjällä on oikeus käyttää myös muita kulunvalvonnallisia tunnisteita, kuten rannekkeita tai viivakoodeja. Osallistujapassin tulee olla näkyvillä koko tapahtuman ajan. Hukattuja tai rikkoontuneita passeja ei korvata uusilla.

Osallistujien tiedot

Järjestäjällä on oikeus julkaista tapahtuman osallistujien yhteystiedot tapahtuman yhteydessä ja sen jälkeen verkkosivuillaan ja painotuotteissa. Julkaistavat tiedot perustuvat rekisteröitymisen yhteydessä annettuihin tietoihin. Järjestäjä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Yhteystietoja käytetään vain Musiikki & Median tiedottamisessa.