UUTISET

24.8.2017

Lost In Musicin päiväkohtainen ohjelma on valmis!

LIM in nettisivuilta löydät nyt valmiin päiväkohtaisen ohjelman! Käy tutustumassa ja ohjelmoi itsesi kohti syksyn musiikillista ilotulitusta!

LIM2017


24.8.2017

Legendaarinen japanilainen levy-yhtiömies ja musiikkikustantaja Hajime Taniguchi tulee Tampereelle

Musiikki & Media on ylpeä voidessaan julkistaa lisää merkittäviä japanilaispuhujia suomalais-virolaiseen Finest Sounds musiikkivientiprojektiin liittyen.

Hajime Taniguchi on yksi japanilaisen musiikkibisneksen keskeisiä toimijoita. Valmistuttuaan Belmontin yliopistosta Nashvillessa, USAssa, Taniguchi aloitti vuonna 1986 CBS/Sony Songsissa 1986 ja siirtyi 1994 vastaamaan Japanin menestyksekkäimmän indie-yhtiön Avexin kansainvälisestä strategiasta. 2010-luvulla Taniguchi toimi Japanin musiikkikustantajien puheenjohtajana ja viime vuodesta alkaen hän on johtanut indieyhtiöiden digioikeuksia hallinnoivan Merlinin Japanin operaatiota ja hän toimii myös johtamisen professorina Sanno yliopistossa Tokiossa ja vetää omaa konsulttiyritystään TGI Tokyo Inc.

 


10.8.2017

NYT on aika ehdottaa Industry Awards -ehdokkaita!

Industry Awards -gaalaa juhlimme perjantaina 6.10.2017. Gaalassa palkitaan jälleen alan parhaimmat. Nyt voit ehdottaa sinun mielestäsi parasta ehdokasta tulevaan äänestykseen.

Ehdota mielestäsi palkinnon ansaitsevia alan ammattilaisia ja yrityksiä tämän lomakkeen kautta. Ehdotuksia otetaan vastaan perjantaihin 25.8. klo 24 saakka.
Varsinainen äänestys aukeaa torstaina 31.8. ja äänestää voivat vain rekisteröityneet osallistujat. Varmista siis mahdollisuutesi vaikuttaa rekisteröitymällä heti!

Musiikki & Median seminaariohjelman pääpäivät ovat torstai ja perjantai, jolloin teemoja ovat mm. työhyvinvointi, musiikkialan monimuotoisuus ja moniarvoisuus. Unohtamatta kansainvälistä ohjelmaamme! Lauantaina tuomme Hotelli Tornin kokoustiloihin ohjelmaa mm. Finest Sounds -hankkeen puitteissa. Lue lisää sivuiltamme.


10.8.2017

Lost in Musicin kaikki musiikkiesiintyjät on nyt julkistettu

Kaupunki- ja showcase -festivaalin uusia kiinnityksiä ovat mm. Turmion Kätilöt, Iisa, Huora, Thunderstone ja Wimme & Rinne.Yhdennentoista Lost in Musicin esiintymislavoilla tullaan näkemään yhteensä yli 60 artistia ja yhtyettä.

Festivaali myös teemoittaa tyylejä yhdeksi illaksi yhteen esiintymispaikkaan: luvassa on mm. Metal Expo sekä moderniin folkiin ja kansanmusiikkiin keskittynyt kokonaisuus. Vaikka Lost in Music on K-18-tapahtuma, alaikäisiäkään ei unohdeta: festivaalin ohjelmassa tulee olemaan myös kasvavalle musiikkikansalle suunnattu iltapäiväkonsertti.

Jo aiemmin julkistettuja Lost in Music -esiintyjiä ovat esimerkiksi Youtube-tähti, multitalentti
Saara, kansainvälistä suosiotaan koko ajan lisäävät Battle Beast ja Satellite Stories, rockia menestyksekkäästi uudistava The Holy ja rullaavan rock'n'rollin veteraani Francine. Kansainvälisiä artisteja tapahtumassa edustavat norjalaiset Honningbarna ja Tomin sekä nuori skottilaulajatar Tamzene.

Tapahtumapaikat ovat Pakkahuone, Klubi, Telakka, Dog's Home, Jack the Rooster, Olympia, Doris, Bar Passion, O'Connell's ja TTT-klubi. Lost in Music paljastaa artistien tarkat esiintymispäivät ja -paikat keskiviikkona 16.8.

Tsekkaa kaikki artistit www.lostinmusic.fi

30.6.2017

Uusia kiinnostavia seminaariaiheita syksyn tapahtumaan

Mitä hyvältä johtajalta odotetaan?
Mitä hyvältä johtajalta tänä päivänä odotetaan ja miten onnistumista mitataan? Millä keinoin menestyvää ja kestävää organisaatiota ja yritystä rakennetaan? Minkälaisia rooleja johtajat yrityksissä ottavat? Keskustelussa pohditaan muun muassa näitä johtamiseen liittyviä kysymyksiä sekä keskustellaan johtamiskulttuurin kehityksestä Suomessa ja musiikkialalla. Aiheesta keskustelemassa ovat mm. Paulina Ahokas (Tampere-talo), Mark Fry (Warner Music Finland) sekä Maija Kuusi (Kustannusosakeyhtiö Otava).

Vad händer i Sverige?
Ruotsi on niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana, ainakin keikkamyyjien mielestä. Kuinka siis onnistuu kiertueiden ja livekeikkojen järjestäminen Ruotsissa? Entä miten Ruotsin livekenttä eroa Suomen livekentästä. Aiheesta keskustelemassa Suomen ja Ruotsin merkittäviä livetoimijoita.

Pop up #someakatemia
Musiikki & Mediassa pääsee tänäkin vuonna syventymään sosiaalisen median saloihin. Tule hakemaan tehokkaimmat työkalut some-markkinointiin Hurja Median Pop up #someakatemiasta. Lisätietoa luvassa kesän mittaan, stay tuned!

Uusin digitaalisten sisältöjen kuluttajatutkimus julkistetaan Musiikki & Mediassa
Teosto ja IFPI tutkivat viime vuonna ensimmäisen kerran yhteisellä tutkimuksella digitaalisten sisältöjen kulutusta Suomessa. 16-65-vuotiaiden kuluttajien käyttäytymistä kartoittavat tutkimus uusitaan elo-syyskuun vaihteessa ja sen uunituoreet tulokset esitellään Musiikki & Mediassa.

Myös nykykansanmusiikkipromoottoreita Japanista
Yoko Nozaki
on yksi Japanin johtavia akustisen musiikin ja nykykansanmusiikin konserttipromoottereita. Hänen The Music Plant -yrityksensä on esitellyt japanilaisyleisölle yli 300 levyjulkaisua ja järjestänyt yli 100 konserttikiertuetta. Viime vuonna The Music Plant vietti 20-vuotisjuhliaan mm. tuottamalla Japaniin jo yhdeksättä kertaa ruotsalaisyhtye Väsenin ja toisen pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa, irlantilaisyhtye Lùnasan konsertit. Tänä vuonna hän on tuottanut jo mm. menestyksekkään Ice Station -projektin, jossa grönlantilaisten Nanook-muusikoiden mukana esiintyivät mm. R.E.M. -yhtyeen Peter Buck ja Mike Mills sekä Dream Syndicaten Steve Wynn. Toukokuussa The Music Plant teki suomalaiskitaristi Petteri Sariolan kiertueen. Yoko on vastannut myös mm. Svängin, JPP:n, Värttinän, Alamaailman Vasaroiden, Maria Kalaniemen ja Timo Alakotilan Japanin keikoista.
Omien kiertueittensa lisäksi Yoko tekee myös PR-töitä levy-yhtiöille sekä joidenkin muiden promoottoreiden kiertueille, ja kirjoittaa maailmanmusiikista mm. Latina- ja Myujin -musiikkilehtiin ja Mainishi Shimbun -sanomalehteen. Yoko on myös aktiivinen bloggaaja, jolla on tuhat päivittäistä seuraajaa.« Edelliset 5   Seuraavat 5 »