Impala vahvistaa Musiikki & Median kansainvälisiä indiesisältöjä

Impala vahvistaa Musiikki & Median kansainvälisiä indiesisältöjä

Eurooppalaisten indielevy-yhtiöiden etujärjestö Impala järjestää Musiikki & Median yhteydessä hallituksensa kokouksen. Hallitukseen kuuluvat mm. Martin Mills (XL Recordings), Martin Goldschmidt (Cooking Vinyl), Roger Dorresteijn (Epitaph) ja Michel Lambot (PIAS). Impalan hallituksen edustajia nähdään lisäksi paneeleissa ja työpajoissa.

Vuodesta 2000 toiminnassa ollut Impala edustaa yli 4 000 jäsentä 21:stä eri Euroopan maasta. Voittoa tavoittelematon organisaatio operoi Brysselistä käsin sekä tutkimuksen että taiteen aloilla ja pyrkii kasvattamaan indiesektorin toimintaedellytyksiä sekä edistämään kulttuurin monimuotoisuutta ja yrittäjyyttä. Tavoitteena on yhdistää pienten indietekijöiden voimat ja toimia puskurina myös poliittisessa vaikuttamisessa.

Indieteema on yksi Musiikki & Median kansainvälisen ohjelman pääaiheista.