Lost in Music etsii jälleen Suomen kiinnostavimpia artisteja

Lost in Music etsii jälleen Suomen kiinnostavimpia artisteja 

Kaupunkifestivaali Lost in Musicin tämän vuoden artistihaku on auki. Tampereen keskustaan 3.-6. lokakuuta levittyvä festivaali esittelee kotimaista musiikkikenttää monipuolisesti ja ajankohtaisesti huomioiden sekä pitkän uran tehneet artistit että toistaiseksi tuntemattomat lupaukset. Esiintyjäksi voi hakea kuka tahansa avoimen haun kautta. Haku on auki 15. kesäkuuta saakka festivaalin kotisivuilla.

Lost in Music on kaikille avoin musiikkifestivaali, jonka tapahtumapaikkoina toimivat ainakin Pakkahuone ja Klubi, Telakka, Dog’s Home, Doris, O’Connell’s, Olympia-kortteli sekä Jack the Rooster. Ohjelmassa on myös maksuttomia keikkoja.

 

Musiikkialan ammattilaiset valitsevat esiintyjäkaartin

Lost in Musicin artistivalinta toteutetaan tänä vuonna uudella tavalla. Kaupunkifestivaalin ohjelmasta vastaa ensimmäistä kertaa ohjelmatyöryhmä, joka koostuu musiikkialan monipuolisista tekijöistä. Työryhmä kokoaa osaamisensa yhteen luodakseen festivaalille laadukkaan, kiinnostavan ja ajankohtaisen ohjelman.

Työryhmään kuuluvat Niina Jalonen (Warner Music), Niko Kangas (Music Finland), Ida Karimaa (YleX), Jenna Lahtinen (Nem Agency), Anne Lainto (YleX), Mikko Merimaa (Tavastia, Gong), Jussi Mäntysaari (Nelonen), Krista Nupponen (Fullsteam), Annika Oksanen (Live Nation), Anna-Maija Saarela (G Livelab Tampere), Henna Salo (Music Finland), Jukka Tallgren (Tampere-talo), Esa Tontti (Alt Agency) ja Salla Vallius (LiveFIN ry). Vastuullisena promoottorina ja työryhmän vetäjänä toimii Rowan Rafferty (Nem Agency).

Lost in Music -kaupunkifestivaali järjestetään Tampereella 3.-6. lokakuuta Musiikki & Media -ammattilaistapahtuman yhteydessä. Musiikki & Mediaan osallistuu vuosittain yli 800 musiikki- ja media-alan ammattilaista ympäri maailman.

 

Lisätiedot:
rowan@nem.fi

www.lostinmusic.fi