Mediatalojen ammattilaiset ja Suomen musiikkipäälliköt keskustelevat tulevaisuuden radiosta

Musiikki & Median seminaaritarjonta täydentyy kahdella audioaiheisella seminaarilla. Mitä nykypäivän yleisö kaipaa radiosisällöiltä? Ovatko podcastit ja audiomaailma vuoden 2018 The Juttu? Miten kanavat nivovat kaupalliset kumppanit osaksi sisältöjä? Mitä kaikkea on audion tulevaisuus? Entä millaista on musiikkipäällikön työ ja millä perustein musiikki päätyy radioaalloille?

Audiomaailmaa ruotivaan No todellakin audiota -seminaariin osallistuvat Asennemedian liiketoimintayksikön johtaja Hanna Westerholm, Radio Novan ohjelmapäällikkö Niina Jokiaho ja Bassoradion toimitusjohtaja Riikka Reunanen. RadioMedian Stefan Möller johtaa tulevaisuuteen siivittävää keskustelua napakoiden keynote-puheenvuorojen jälkeen.

Radioiden musiikkipäälliköt pääsevät ääneen, kun Rabbit Filmsin vastaava tuottaja Suvi Valkosen avaa Musiikkipäälliköiden tentin. Musiikin valinnoista, musiikkipäällikön työstä ja sen haasteista sekä mahdollisuuksista keskustelevat Basson musiikkipäällikkö Henrik ”Herkules” Suhonen, Nelonen Median musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä, Baurmedian musiikkijohtaja Oku Luukkainen sekä YleX:n musiikkipäällikkö Tapio Hakanen.

Katso julkaistut seminaarit täältä.