Musiikki & Media etsii uutta toimitusjohtajaa

Edellisen toimitusjohtajan siirryttyä toisiin tehtäviin, musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media etsii uutta toimitusjohtajaa musiikkialan asiantuntijasta, jolla on näkemystä ja nälkää.

 

Musiikki & Media -tapahtumaa on järjestetty Tampereella vuodesta 1989. Se on yksi maailman vanhimmista musiikkialan ammattilaistapahtumista. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Tampereella 4.–6.10.2018. Musiikki & Mediassa vierailee vuosittain yli 700 kotimaista toimijaa levy-, kustannus-, live-, jakelu-, tuotanto- ja media-aloilta. Lisäksi tapahtumaan saapuu noin 100 kansainvälistä ammattilaista jopa kahdestakymmenestä maasta. Musiikki & Media onkin suomalaisen musiikkialan tärkein väylä kansainvälisille markkinoille.

Musiikki & Media –tapahtuman lisäksi uusi toimitusjohtaja luotsaa eteenpäin omaksi festivaalikseen noussutta Lost In Musicia, joka on Suomen laajin uutta kotimaista musiikkia esittelevä showcase-tapahtuma. Tiivis yhteistyö Musiikki & Median sekä musiikkivientiä edistävän Music Finlandin kanssa tekee Lost In Musicista houkuttelevan kohteen niin esiintyjille kuin musiikkialan ammattilaisillekin.

 

Musiikki & Median toimitusjohtaja tekee työtänsä rakkaudesta lajiin ja itsensä likoon pistäen. Hänen tulee ymmärtää alan trendit, mahdollisuudet ja mitä kilisevät ja kahisevat eurot kassassa merkitsevät. Hänen tulee olla yrittäjähenkinen, kyetä itsenäiseen työskentelyyn, vastuuntuntoinen, päättäväinen ja musiikkialalla joko oman paikkansa jo löytänyt tai selkeän uratavoitteen omaava nouseva tähti. Toimitusjohtajan tulee haluta ja ymmärtää pistää kädet saveen tapahtumien onnistumisen varmistamiseksi.

Jos tunnistat itsesi edellisestä kuvauksesta, niin laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 10.6.2018 mennessä osoitteeseen www.psycon.com/jobs

Ensimmäiset haastattelut suoritetaan Helsingissä viikoilla 25-26.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Riikka Moisio, p. 044 7203173 / riikka.moisio@psycon.com, Musiikki & Median vt. toimitusjohtaja Tiina Vihtkari p. 050 5942430 / tiina.vihtkari@sublime.fi ja hallituksen pj Riku Salomaa p. 040 7052606  / riku.salomaa@musicfinland.fi