Musiikkikustantajat MPA Finland esittää: Hittibiisi syntyy musiikkipäälliköiden tilauksesta

Lokakuussa Tampereella kuullaan tulevaisuuden hitit ennen muita! Kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa järjestetty Hittibiisi syntyy musiikkipäälliköiden tilauksesta -tempaus osui kerrasta maaliin, ja nyt klassikoksi muodostunut menestyskonsepti toteutuu jo kolmannen kerran. Idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraava: musiikkipäälliköt tilaavat biisinkirjoittajilta täydellisen biisin juuri heidän yleisölleen. Tiimit vetäytyvät vuorokaudeksi studioon muhimaan ja toteuttamaan ideoitaan, ja valmiit biisit kuunnellaan 24 tuntia toimeksiannon jälkeen.

 

”Seitsemän musiikin tekijää kohtaa toisensa, itsensä, ammattinsa, osaamisensa, väsymyksensä, toiveensa, epävarmuutensa, intonsa, yleisönsä. Hyvät biisit eivät synny tyhjästä. Ne voivat syntyä myös tilauksesta. Varmimmin ne syntyvät luovuudesta ja ammattitaidosta. Olen melkoisen varma, että Juha ”Junnu” Vainio olisi pitänyt näkemästään ja kuulemastaan. Hauskin, opettavaisin, viihteellisin ja liikuttavin Tampereen tilaisuuksista.” – Jukka Haarma