GET SYNCED! WORKSHOP


In Get Synced! Workshop, the participants will get to dig deeper in what the visiting music supervisors are looking for and what kind of projects their catalogue could be used in. The workshop participants will get briefs from the music supervisors in advance. Following those briefs, the participants will send songs to Music Finland aiming to meet the needs of the music supervisors. The songs will be listened to and discussed at the workshop. The past years' workshops have resulted in licensing deals for sync placements.

Please note, the event requires registering by September 20th here:

 

Get Synced! -työpajassa suomalaisosallistujat saavat vastata kansainvälisten music supervisoreiden ajankohtaisiin musiikkitarpeisiin heidän pyyntöjensä mukaan. Osallistujat lähettävät edustamiansa kappaleita etukäteen Music Finlandille ja ne soitetaan vieraileville music supervisoreille työpajassa. Osallistujat saavat myös musiikkipäälliköiltä palautetta edustamastaan musiikista ja sen sopivuudesta erilaisiin visuaalisen median käyttötarkoituksiin. Työpajasta on tullut aikaisempina vuosina suoria tuloksia toteutuneina synkronointeina.

Huomaa, että työpajaan tulee ilmoittautua 20.9. mennessä täältä:

 

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 14.30 - 17.00

Paikka: LIM-sali & Jumbo

Music Supervisors:

John Houlihan (Fox Music, Yhdysvallat)

Reuben Sears (Buddha Jones, Yhdysvallat)

Lena Obara (Nettwerk Music Group ja La Chunga, Saksa)

Lucy Bright (Music Sales Creative, Iso-Britannia)

Vicki Williams (Williams Music Agency, Iso-Britannia)

Catherine Grieves (Faber Music, Iso-Britannia)

Sarah Bridge (Sarah Bridge Music Supervision, Iso-Britannia)

Seiya Matsumiya (Black Cat White Cat, Japani)

Jake Lee (Leeway Music, Korea)