HOW TO BUILD AN INTERNATIONAL CAREER?


What are the key things to do when developing an international artist’s career nowadays? How to build a global team, and how to make it work? The panelists will discuss their own preferred tools and means in discovering and launching international artists’ careers and share tips how to succesfully export your artist.

 

Mitä kansainvälisen artistiuran rakentaminen vaatii? Kuinka kasaat kansainvälisen tiimin ja saat sen toimimaan? Tässä paneelissa keskustellaan keinoista ja työkaluista kansainvälisten artistiurien rakentamiseen sekä jaetaan kullanarvoisia vientivinkkejä.

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 12.00 - 12.45

Paikka: Visit Tampere -sali

Moderator:

Kaisa Rönkkö (Executive Director, Music Finland)

 

Panelists:

Eric McLellan (A&R, Sire Records/Warner)

Meredith Fraser (head of press, Panache Booking)

Max Paproth (Senior Director of A&R, Universal Germany)

Gis Von Ice (Manager)