Ilmastonmuutos ja musiikkiala


Hälyttävän kuuma kesä on herättänyt puusilmäisimmänkin musafanin huomaamaan, että ilmastonmuutos kiihtyy ja vaikuttaa kaikkeen inhimilliseen toimintaan. Musiikkialan toimijatkaan eivät voi sulkea silmiään tai sysätä vastuutaan muille. Millaisia uusia, kestäviä palveluita ja tuotteita alalle voisi syntyä? Kuinka kompensoimme artistien kiertämisestä aiheutuvat ilmastorasitukset? Mitä sanktioita tarvitaan, jotta kelkka kääntyy, ja kenen suuntaan voimme lobata? Voivatko musiikkialan tunnetut mielipidevaikuttajat vaikuttaa kuluttajiin, jotta kasvisruoasta, turhasta lentomatkailusta luopumisesta ja energiaa säästävästä elämäntavasta tulisi valtavirtaa?

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 14.15 - 15.00

Paikka: Visit Tampere -sali

Moderaattori:

Jani Sipilä (Greenpeace Finland)

 

Puhujat:

Hannele Eklund (Myrskyvaroitus ry)

Isabella Rossi (Flow Festival)