INDIECO & IMPALA PRESENT: HOW TO BE AN INTERNATIONAL LABEL?


Independent labels have an opportunity to be real international players, maximize exposure and create a global extension of their brand. How can artists and labels find opportunities for international success with physical and digital releases? Come and get tips and tricks from top level professionals on how to run an indie company in the streaming era, and reasons why NOT to sell your company to a major label.

 

Indie-yhtiöt voivat suoratoiston aikakaudella toimia aidosti kansainvälisesti ja kehittyä globaaleiksi toimijoiksi, niin digitaalisten kuin fyysisten julkaisujen maailmassa. Mitä mahdollisuuksia digitaalisuus tarjoaa levymerkeille ja artisteille? Kuule merkittävimpien indie-yhtiöiden edustajien arvokkaita vinkkejä siitä, miten navigoit turvallisesti alati muuttuvassa musiikkimaailmassa ja pysyt riippumattomana.

Päivämäärä: 5.10.2018

Aika: 12.15 - 13.00

Paikka: LIM-sali

Moderator:

Noemi Planas (UFI, SP)

Panelists:

Jonas Sjöström (Playground Music, Sweden)

Rupert Skelett (Beggars Group, UK)

Riku Pääkkönen (Ranka kustannus, Finland)