INDIECO & IMPALA PRESENT: WHY IS INDIE BETTER?


It’s been said that a healthy indie sector is the basis for a wholesome and balanced music market in general. What are the benefits of working with an independent company in the recorded music and publishing field? What is the mission for indies these days? What does the future look like for indie companies?

 

Monipuolisen ja hyvinvoivan indie-sektorin sanotaan olevan perusta terveelliselle ja monipuoliselle musiikkimarkkinalle. Minkälaisia etuja on yhteistyössä indie-yhtiön kanssa? Mikä on riippumattomien yhtiöiden missio tänä päivänä? Entä miltä tulevaisuus näyttää indieille?

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 10.00 - 10.45

Paikka: Visit Tampere -sali

Moderator:

Kees van Weijen (STOMP, NL)

 

Panelists:

Francesca Trainini (PMI, Italy)

Mark Kitcatt (Everlasting Records, Spain)

Teemu Laitinen (PME, Finland)

Tommi Tuomainen (Elements, Finland)

Helen Smith (IMPALA)