KEYNOTE PAUL SPRAGGON: HOW TO MAKE DEALS IN TODAY’S WORLD?


Paul Spraggon is one of the star guests at Music & Media 2018. The London based, half Finnish lawyer’s clients include Adele, Jamiroquai and The Prodigy. In this keynote he unveils some of the secrets behind current record contracts and gives tips for young artists and music companies. Come and hear all about record deals and learn the do’s and don’t’s from an extremely experienced lawyer straight from the core of music business.

 

Juristi Paul Spraggon on yksi Musiikki & Median tämän vuoden tähtivieraista. Lontoossa vaikuttava puoliksi suomalainen Spraggon on työskennellyt esimerkiksi Adelen, Jamiroquain ja The Prodigyn lakimiehenä. Tässä keynote-puheenvuorossa hän kertoo levysopimuksien viimeisimmistä tuulista, ja jakaa vinkkejä nuorille artisteille ja musiikkiyhtiöille.

 

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 10.00 - 10.45

Paikka: Teosto-sali

Interviewer:

Anna Hildur