Media & Musiikki


Media & Musiikki -paneelissa käännetään katse toiseen suuntaan. MTV3:n kanavajohtaja Jaana Pasonen, Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä ja Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso avaavat strategiaansa ja sitä, mikä merkitys musiikilla on sisällöissä nyt ja tulevaisuudessa. Kolme kovaa osaajaa kertovat, miten sisällöt integroidaan luontevasti osaksi isoa kokonaisuutta – kaikki käytössä olevat kanavat huomioiden ja yleisöjä palvellen. Saamme kuulla, miten mediatalot liikkuvat ajassa yli toimialarajojen ja luovat uudenlaista liiketoimintaa sisältöjen avulla, yhteistyössä viihdealan vaikuttajien kanssa. Terävien alkupuheiden saattelemana median edustajat pistetään tenttiin, jossa he vastaavat päivänpolttaviin kysymyksiin mediasta ja musiikista.

Päivämäärä: 5.10.2018

Aika: 13.30 - 14.30

Paikka: LIM-sali

Puhujat:

Jaana Pasonen (MTV3)

Hermanni Seppälä (Bauer Media)

Kari Laakso (Nelonen Media)