No todellakin audiota


RadioDaysissa on ennustettu, että podcastit ja audiomaailma ovat vuoden 2018 The Juttu. Onko näin? RadioMedian Stefan Möller avaa lyhyesti Suomen audiomaailman tunnuslukuja ja faktoja. Trendeistä, tarinoista ja resepteistä puolestaan kertoo podcast-maailman asiantuntija, Asennemedian liiketoimintayksikön johtaja Hanna Westerholm. Radiomaailman vahva osaaja Radio Novan ohjelmapäällikkö Niina Jokiaho avaa sitä, miten Nova siivitti kuuntelijaluvut nousuun. Mitä nykypäivän yleisö kaipaa radiosisällöiltä ja miltä tulevaisuuden kaupallinen radio tuntuu? Bassoradion toimitusjohtaja Riikka Reunanen jakaa oman reseptinsä radiomaailman menestyksen saloihin ja kertoo, mitä kaikkea audion tulevaisuus on Basson näkökulmasta. Kuulemme myös, miten kanavat nivovat kaupalliset kumppanit osaksi sisältöjä. Stefan Möller johtaa tulevaisuuteen siivittävää keskustelua napakoiden keynote-puheenvuorojen jälkeen.

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 10.15 - 11.15

Paikka: Tiketti-sali

Moderaattori

Stefan Möller (RadioMedia)

 

Puhujat

Hanna Westerholm (Asennemedia)

Niina Jokiaho (Radio Nova)

Riikka Reunanen (Bassoradio)