Suuri Areenakeskustelu – Saammeko Suomeen uuden ajan liven ja median tapahtuma-alustoja?


Suomessa on tällä hetkellä rakenteilla tai suunnittelupöydällä ainakin kuusi uutta areenahanketta. Useat hankkeista merkitsevät toteutuessaan kaupunkikehitystä satojen miljoonien arvosta ja tuovat mukanaan uudenlaisia palveluita sekä jopa kokonaisia kaupunginosia. Kaikki niistä kertovat tekevänsä urheilun lisäksi paljon kotimaisien ja kansainvälisten artistien viihdetapahtumia.

Millaisia ovat kunkin areenan toimintasuunnitelmat, millaisia tiloja ja palveluita niihin rakennetaan? Miten tulobudjetit muodostuvat ja kuka nämä hienot uudet hankkeet maksaa? Mistä loihditaan tarvittama määrä yleisöä ja viihdettä näihin kaikkiin? Tule kuulemaan Tampereen, Jyväskylän, Helsingin ja Turun kansainvälisen tason areenahankkeista.

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 14.00 - 15.00

Paikka: Tiketti-sali

Moderaattori:

Mirva Merimaa, Tiketti

 

Puhujat:

Mika Sulin (Starsquad ja Sports & Live Vision Oy), Tampere Kansi-Areena-hankkeen konsultti  

Kari Halinen (Jyväskylän kaupunki), Jyväskylän Hippoksen Kehitys Oy:n hallituksen pj., Hippos 2020 -hankkeen projektipäällikkö Jyväskylän kaupungilla

Ilkka Kilpimaa (Sepos Oy), Helsinki Gardenin koordinaattori ja Turun areena -hankkeen konsultti