SYNC SUCCESS STORIES


The panel presents stories from different fields of music licensing in audiovisual productions around the world: trailers, films and advertising. What kinds of turns of events have happened between the first and final version and how was the licensing process dealt with? Can successful sync placements propel artists’ careers onto the next level? What is actually the trickiest part of the music supervisors’ job? The panel will also discuss the specialties of the trailer music world and the Korean sync market.

 

Sync Success Stories kertoo taustat ja tarinat musiikkia menestyksekkäästi hyödyntäneistä trailereista, mainoksista ja dokumenttielokuvista. Millaisia käänteitä musiikin lisensointiprosessissa voi tapahtua? Voiko vaikuttava tai kekseliäs musiikin käyttö audiovisuaalisessa mediassa nostaa artistin uran seuraavalle tasolle?

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 11.00 - 11.45

Paikka: Visit Tampere -sali

Moderator:

Katariina Sorsa (Music Finland)

Panelists:

Reuben Sears – artists and trailer track syncs in Hollywood trailers  

Jake Lee – indie music placements in Korean media

Vicki Williams – case: Rudeboy, 50 years of Trojan Records

Lena Obara – case: Oh Boy