WORKSHOP: CREATING YOUR VERY OWN EXPORT STRATEGY By Rev. Moose


This is like a pottery class, except instead of walking away with a new ashtray, the goal is to craft the attendees a useful export strategy. In this session we will discuss how to identify potential export markets, the different components of a smart export plan, and how big a budget you will need for your plan. The workshop is led by Rev. Moose from Marauder (New York), who will work with the attendees to create something tangible to use for their export plan, no matter how ambitious it may be. Moose has a decade’s experience of crafting and implementing export strategies for projects ranging from world class music festivals to unsigned artists.

Workshop's capacity is 12 people. Pre-registration here. Deadline: 28.9.2018

Tässä työpajassa pureudutaan musiikkiviennin ytimeen konkreettisella tasolla, käyden läpi tapoja toimivan vientistrategian rakentamiseen. Sessiossa kerrotaan, kuinka tunnistat potentiaalisen kohdemarkkinan ja budjetoit vientisuunnitelmasi sekä perehdytään kansainvälistymisen eri osa-alueisiin. Työpajan vetää musiikkimarkkinointiin erikoistuneen Marauder-yhtiön perustaja Rev. Moose New Yorkista, joka sparraa jokaisen osallistujan strategiaa – oli se miten kunnianhimoinen hyvänsä. Moose on erittäin arvostettu musiikkialan ammattilainen, jolla on 10 vuoden kokemus musiikkiviennistä, markkinoinnista ja Yhdysvaltojen musiikkimarkkinoista.

Työpajaan mahtuu 12 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen täällä. Deadline: 20.9.2018

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 11.45- 13.00

Paikka: Jumbo, 2. krs / 2nd floor

Speaker: Rev. Moose