YHDENVERTAINEN MUSIIKKIALA – KESKUSTELU JA TYÖPAJA, TOWARDS EQUALITY IN THE MUSIC SECTOR – PANEL DISCUSSION AND WORKSHOP


Keskustelu yhdenvertaisesta musiikkialasta jatkuu Musiikki & Mediassa torstaina 4.10. Paneelikeskustelussa ja työpajassa mietitään tällä kertaa sitä, miten Yhdenvertainen musiikkiala -teesit saadaan konkretisoitumaan käytännön toiminnaksi. Tilaisuudessa esitellään myös uusi kyselytutkimus musiikkialan yhdenvertaisuudesta.

Keskusteluun järjestetään tulkkaus suomesta englanniksi. Tervetuloa!

 

TOWARDS EQUALITY IN THE MUSIC SECTOR ­– PANEL DISCUSSION AND WORKSHOP

The discussion on the equality, non-discrimination and diversity in the music sector in Finland began at Music & Media in 2017, and resulted in the publication of six theses to promote these aims in early 2018: www.yhdenvertainenmusiikkiala.com/in-english. The discussion continues in Music & Media also this year. The panel discussion with music professionals will be prefaced with the results on a new survey on music professionals’ views on equality, and the workshop will help to develop participants’ ideas on promoting equality in the everyday.

The presentations and the panel will be in Finnish, but interpretation into English will be provided. Welcome!

 

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 10.00 - 12.00

Paikka: LIM-sali

Moderaattori

Toimittaja Hanna Räty

 

Panelistit

Muusikko Marouf Majidi

Mirva Merimaa (Tiketti)

Hannu Saha (MES)

Salla Vallius (LiveFin)