YouTube hands-on musiikintekijöille ja artisteille


Teoston ja Pohjoismaiden suurimman YouTube-sertifioidun videoverkoston United Screensin yhteinen, käytännönläheinen sessio musiikin oikeudenhaltijoille. Teoston Jani ja Markus käyvät läpi millaisia musiikin kannalta erilaisia sisältöjä YouTubessa on ja miten YouTube ne monetisoi. Entä mistä tulovirroista musiikin tekijät ja julkaisijat voivat saada osansa ja mitä ja miten kenenkin pitää käytännössä tehdä, jotta tuloja voi ylipäätään saada? United Screensin Jenny kertoo YouTuben tulevista trendeistä, antaa vinkkejä musiikkikanavien parhaista käytännöistä  ja avaa heidän tekemiään musiikkisisältöjä koskevia kaupallisia yhteistöitä. Sessio on osittain englanninkielinen.

 

YouTube hands-on for music authors and artists

Copyright society Teosto and United Screens, the largest Youtube network in Nordics, will hold a joint hands-on session where music rights holders will get handy advice and useful tips on how to generate income from their music on the largest online video platform in the world - YouTube.

How to best handle rights flow and money flow - who needs to do what and when? The session is partly in Finnish.

Päivämäärä: 4.10.2018

Aika: 11.45 - 12.30

Paikka: Teosto-sali

Puhujat:

Jani Jalonen, Teosto

Markus Kaarto, Teosto

Jenny Ericsson, United Screens