Ehdota Industry Awards -ehdokasta!

Perinteistä Industry Awards -gaalaa juhlitaan jälleen Musiikki & Media -perjantaina 5.10.2018. Gaalassa palkitaan alan parhaimmat, mutta keitä he ovat? Nyt voit ehdottaa mielestäsi parasta ehdokasta tulevaan äänestykseen. Ehkä paras ehdokas olet sinä itse!

Ehdota mielestäsi palkinnon ansaitsevia alan ammattilaisia ja yrityksiä linkin takaa löytyvän lomakkeen kautta. Ehdotuksia otetaan vastaan maanantaihin 27.8. klo 23.59 saakka.

Varsinainen äänestys aukeaa tiistaina 4.9., jolloin siihen mennessä rekisteröityneet osallistujat saavat äänestyslinkin. Tämän jälkeen rekisteröityvät saavat erikseen oman äänestyslinkkinsä. Äänestää voivat siis vain rekisteröityneet osallistujat. Varmista mahdollisuutesi vaikuttaa rekisteröitymällä heti!

Äänestys päättyy 17.9. klo 24, ja tulokset kuullaan lokakuussa Tampereella.

Ehdota ehdokkaita täällä.