Showcase-festivaali Lost in Music julkaisee lisää esiintyjiä

Lokakuussa Musiikki & Median yhteydessä järjestettävä showcase- ja kaupunkifestivaali Lost in Music on julkaissut lisää esiintyjiä. Uusien julkistusten joukossa on mm. kotimaisen musiikin kärkikastiin lukeutuva Olavi Uusivirta, laulaja-lauluntekijät Vilma Alina ja Sini Yasemin sekä nuori raplupaus IBE.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat mm. Paperi T, Ruusut, Töölön Ketterä, Cledos, Elias Gould, Iisa, M, Onni Boi, View ja Younghearted.

Festivaalin tavoitteena on esitellä kotimaista musiikkia ajankohtaisesti ja monipuolisesti, ja ohjelmassa on huomioitu sekä uudet tulokkaat että pitkän uran tehneet artistit. Festivaalin mediayhteistyökumppani on YleX, joka nostaa valittuja esiintyjiä ohjelmissaan kesän ja syksyn aikana.

Päivä- ja venue-kohtaiset ohjelmat on suunniteltu niin, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin sekä yleisöjä että Musiikki & Median delegaatteja. Aikataulut julkistetaan elokuun aikana. Delegaattipassi sisältää vapaan pääsyn kaikille Lost in Music -keikoille, kunhan keikkapaikalla on saapumishetkellä tilaa.

 

Uudet julkistukset:

Aida, Block Buster, Cavallini & Shrty, Color Dolor, Egokills, Mafia Honey, Matka Maailman Ympäri (acoustic), Olavi Uusivirta, Olli Antonio, Paul Elias, Ruma (acoustic special), Sini Yasemin, The Bitterlicks, The Holy, Tuohimaa, Ulpu, Verhot, Vilma Alina (duo)

 

Kaikki julkistetut artistit:

Aida, Awake Again, Barbe-Q-Barbies, Bess, Block Buster, Cavallini & Shrty, Cledos, Color Dolor, Detalji, Egokills, Elias Gould, Founding Neverland, Iisa, Intiaanikesä, Jukka Takalo, M, Mafia Honey, Marjut, Matka Maailman Ympäri (acoustic), Mendi Moon, Neøv, New Deadline, Olavi Uusivirta, Olli Antonio, Onni Boi, Paperi T, Paul Elias, PK Keränen & Valtteri Pöyhönen, Raja, Red Eleven, Ruma (acoustic special), Ruusut, Sini Yasemin, Sitoi, Sofia, Tammela 33100, The Bitterlicks, The Holy, Tippa, Tuohimaa, Töölön Ketterä, Ulpu, Verhot, Versace Henrik, View, Vilma Alina (duo), Younghearted

 

Metal Export Finlandin julkistetut artistit:
Ensiferum, Rytmihäiriö, Medeia, Demonic Death Judge, Brymir, King Satan, Oceanhoarse, Skein

 

Tutustu artisteihin täällä.