90-vuotias Teosto jakaa Industry Awards -gaalassa tunnustuspalkinnon

Tänä vuonna 90-vuotisjuhlavuottaan viettävä Teosto on Musiikki & Median yhteistyökumppani nyt jo kuudetta kertaa. Kumppanuuden myötä Teosto on mukana kolmen eri seminaarisisällön tuotannossa.

Torstaina 4.10. Teostolla ja United Screensilla on yhteinen YouTube hands-on musiikintekijöille ja artisteille -esitys. Perjantaina 5.10. Teosto järjestää yhdessä Gramexin kanssa yhteisen kansanedustajapaneelin otsikolla Kuka puolustaa musiikkia? ja julkistaa yhdessä IFPI:n kanssa toteutetun Kuinka suomalaiset kuuntelevat musiikkia 2018? -tutkimuksen tuoreet tulokset. Elo-syyskuussa 2018 tehdyssä tutkimuksessa selvitettiin, miten musiikin kuuntelukanavat, -välineet ja -tilanteet ovat vuoden aikana kehittyneet eri ikäryhmissä.

Lisäksi Teosto jakaa juhlavuotensa kunniaksi perjantai-illan Industry Awards -gaalassa Teosto 90 -tunnustuspalkinnon, jolla halutaan nostaa esiin monipuolinen, tuottelias ja kunnianhimoinen musiikintekijä, jonka tekemää musiikkia esitetään ja kuunnellaan laajasti. Palkinnon saaja julkistetaan Industry Awards -gaalassa.