Industry Awards -ehdokkaat julki ja äänestys avoinna!

Vuoden 2018 musiikki- ja media-alan Industry Awards -ehdokkaat on julkistettu. Vuosittainen Industry Awards on alan sisäinen palkintogaala, jonka voittajat valitsevat alalla työskentelevät ammattilaiset. Ehdokkaita kerättiin kyselyllä, johon saatiin tänä vuonna ennätysmäärä vastauksia. Ehdotuksensa jätti lähes 700 vastaajaa.

–  Lisäsimme tänä vuonna uusia kategorioita, joiden tarkoituksena on esimerkiksi huomioida entistä paremmin ne henkilöt, jotka tekevät tärkeää työtä toimistoissa mutta pääsevät harvoin parrasvaloihin. Halusimme myös nostaa nuoria ammattilaisia, jotka tuovat alalle uusia tuulia. Uudet kategoriat kiinnostivat selvästi vastaajia, ja saimme paljon erilaisia ehdotuksia, kertoo vt. toimitusjohtaja Tiina Vihtkari.

Industry Awards -palkinnot jaetaan tänä vuonna 23. kerran. Gaalassa on perinteisesti palkittu mm. vuoden musiikkimedia, festivaali, ohjelmatoimisto, levy-yhtiö ja mediapersoona sekä useita musiikki- ja media-alan taustavaikuttajia. Uusina kategorioina palkitaan ensimmäistä kertaa esimerkiksi vuoden tukipilari ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Kaikkiaan 25 palkintokategoriassa on ehdolla 125 henkilöä, yritystä ja yhteisöä.

Katso kaikkien kategorioiden ehdokkaat täällä.

 

Äänestys avoinna vain rekisteröityneille

Industry Awards -äänestys on avoinna maanantaihin 17.9. klo 23:59 saakka. Äänestämään pääsevät kaikki vuoden 2018 Musiikki & Mediaan rekisteröityneet. Linkki toimitetaan kaikille tähän mennessä rekisteröityneille äänestyksen auetessa tiistaina 4.9., ja tämän jälkeen äänestyslinkki toimitetaan kahden arkipäivän sisällä rekisteröitymisestä. Rekisteröitymään pääset tästä.

Industry Awards -voittajat palkitaan Musiikki & Median yhteydessä järjestettävässä gaalassa Tampereella perjantaina 5.10.2018.