Musiikki & Median seminaariaikataulu julki!

Vuoden 2018 Musiikki & Median seminaariaikataulu on julkistettu. Tapahtumassa keskustellaan tänä vuonna muun muassa tapahtumien turvallisuudesta ja kasvavista tuotannoista sekä media- ja brändiyhteistyön mahdollisuuksista. Kaikkiaan Tampereen Solo Sokos Hotel Tornissa kuullaan lokakuun alussa lähes 50 ajankohtaista seminaaria ja puheenvuoroa.

Yhtenä teemana käsitellään alan yhdenvertaisuutta sekä alalla työskentelevien kokemaa seksuaalista häirintää. Jokainen osallistuja sitoutuu tapahtumaan rekisteröityessään noudattamaan yhdenvertaisuusperiaatteita, minkä lisäksi musiikkialan yhdenvertaisuus on esillä tapahtuman seminaariaiheissa, keskusteluissa ja Industry Awards -gaalan palkintokategorioissa.

Kotimaan musiikkimarkkinoiden toimijoiden lisäksi Musiikki & Mediaan saapuu vuosittain yli 100 kansainvälistä musiikkialan asiantuntijaa. Tapahtuman kansainvälisestä sisällöstä vastaa Music Finland.

Koko julkistettu seminaariohjelma on nähtävissä täällä.