Showcase-festivaali Lost in Musicin ohjelma valmis ja aikataulut julki

Suomen suurimman klubifestivaalin Lost in Musicin ohjelma on valmis. Jo ennestään kymmenien artistien listaa täydentävät mm. helsinkiläis-beniniläinen rytmiryhmä Helsinki-Cotonou Ensemble, folklupaus Ylva Haru, garagen vientitoivo Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? sekä monilahjakas laulaja-lauluntekijä Lac Belot.

Aiemmin ilmoitettuja artisteja ovat mm. Ruusut, Paperi T, Olavi Uusivirta, Töölön Ketterä, Elias Gould, Sini Yasemin, Rytmihäiriö, Medeia, Younghearted ja moni, moni muu! Uusien julkistusten myötä ohjelma on valmis ja myös paikkakohtaiset aikataulut julkaistu. Katso valmis ohjelma täältä.

– Olen äärimmäisen ylpeä tämän vuoden Lost in Music -ohjelmasta. Kattaus on monipuolinen ja täynnä uusia, nousevia kykyjä sekä vakiintuneita artisteja. Kovasta kattauksesta huolimatta lippujen hinnat pysyvät kohtuullisina ja mukana on myös täysin maksuttomia keikkoja, kertoo tapahtuman promoottori Rowan Rafferty.

 

Laaja ohjelma levittäytyy Tampereen keskustan klubeille

Musiikki & Median yhteydessä järjestettävän kaupunkifestivaalin ohjelma levittäytyy ympäri keskustaa yhdeksään eri keikkapaikkaan, joihin on koottu illoittain toimivia ohjelmakokonaisuuksia. Festivaalin avajaisia juhlitaan Olympia-korttelissa keskiviikkona 3.10., jolloin lavalle nousee joukko kuumia vientiartisteja. Viikonloppua käynnistävät mm. Ghost World, Rony Rex, Lac Belot sekä Tontario.

Torstaina Pakkahuoneen valtaa festivaalin yhteistyökumppani YleX:n hostaama YleX Stage, jolle kiipeävät The Holy, Ruusut, Iisa ja Paperi T. Perjantaina hellitään erityisesti metallimusiikin ystäviä, kun sekä Olympia-kortteli että Jack the Rooster täyttyvät Metal Export Finland -keikoista. Nyrkkejä heiluttavat mm. Rytmihäiriö, Medeia ja Ensiferum. Lost in Music -keikat jatkuvat keskiviikosta lauantaihin, ja yhteensä festivaalilla esiintyy yli 80 artistia ja yhtyettä. Klubikohtaisen aikataulun löydät täältä.

Lost in Music toimii Musiikki & Median showcase-festivaalina. Musiikki & Median delegaateilla on vapaa pääsy kaikille Lost in Music -keikoille.