Vuoden 2018 Musiikki & Median delegaattilista julki

Tämän syksyn Musiikki & Median delegaattilista on julkistettu. Rekisteröityminen käy vilkkaana, ja tapahtumaan on ilmoittautunut jo lähes 500 musiikki- ja media-alan ammattilaista. Rekisteröityneitä on tähän mennessä selvästi enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuosina.

Listalla näkyvät kaikki tähän mennessä rekisteröityneet delegaatit, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen. Listaa päivitetään ahkerasti, ja myöhemmin rekisteröityvät osallistujat ilmestyvät listalle sitä mukaa, kun ilmoittautuminen on hyväksytty.

Katso rekisteröityneet osallistujat tästä.

Kaikki rekisteröityneet delegaatit saavat ennen tapahtumaa tunnukset, joilla pääsee näkemään osallistujalistan lisäksi myös luvan antaneiden delegaattien yhteystiedot.

Rekisteröitymään pääset tästä.