Industry Awards -gaalan pöytäjärjestys etukäteen nähtävillä nettisivuilla

Illan Industry Awards -gaalan pöytäjärjestys on nähtävillä Musiikki & Median nettisivuilla. Voit nyt tarkistaa järjestyksen etukäteen täältä, niin löydät vaivattomasti paikkasi Paja Kongressiin saapuessasi.

Industry Awards -gaalan ovet avataan klo 18:00 ja ohjelma alkaa klo 18:30, saavuthan siis ajoissa! Tilaisuudessa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen ja kaksi kaatoa viiniä. Juomia ei tarvitse tilata ennakkoon, sillä ravintolan baari palvelee koko tapahtuman ajan. Ohjelma kestää n. klo 22:00 saakka.

Mikäli osallistut Industry Awards -gaalaan, saat illalliskorttisi saapuessasi Musiikki & Median infotiskiltä. Pelkän gaalalipun ostaneet voivat noutaa lippunsa infon aukioloaikoina sekä perjantaina ennen gaalaa klo 17.30–18.30 hotellin vastaanoton läheiseltä Musiikki & Media -pisteeltä, hissejä vastapäätä.

Gaala on loppuunmyyty, ja osallistuminen edellyttää illalliskortin esittämistä gaalaan saapuessasi. Dresscode: juhlava.