Tervetuloa Tampereelle!

Järjestyksessään 29. Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaa vietetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa tällä viikolla torstaista perjantaihin 4.–5.10. Tapahtumaan osallistuu lähes 800 musiikki- ja media-alan ammattilaista ympäri maailman. Kahden päivän aikana kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja keskusteluja n. 50 seminaarissa.

Tapahtuman vastaanotto- ja infotiski sijaitsee Solo Sokos Hotel Tornin Paja Kongressin aulassa heti sisäänkäynnin vieressä, osoitteessa Ratapihankatu 43. Vastaanottotiskiltä saat osallistujapassin ja -rannekkeen saapuessasi Torniin. Info on avoinna torstaina 4.10. klo 8:30–16:00 ja perjantaina 5.10. klo 8:30–15:30.

Passi ja ranneke luovutetaan tapahtumaan saapuessasi henkilöllisyystodistusta vastaan. HUOM! Lippua ei siis tarvitse noutaa etukäteen, vaan pelkkä henkilöllisyystodistus riittää tiskillä.

Mikäli osallistut Industry Awards -gaalaan, saat vastaanotosta myös illalliskorttisi. Pelkän gaalalipun ostaneet voivat noutaa lippunsa infon aukioloaikoina sekä perjantaina ennen gaalaa klo 17.30–18.30 hotellin vastaanoton läheiseltä Musiikki & Media -pisteeltä, hissejä vastapäätä. Gaalaan osallistuminen edellyttää illalliskortin esittämistä gaalaan saapuessasi. Industry Awards -gaala järjestetään Paja Kongressissa perjantaina 5.10. Gaalan ovet avataan klo 18:00 ja ohjelma alkaa klo 18:30, joten saavuthan ajoissa! Gaalassa tarjoillaan istuva illallinen juomineen. Ohjelma kestää n. klo 22:00 saakka. Gaalan dresscode on juhlava.

Musiikki & Media on meidän kaikkien tapahtuma, jonka jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan sen tasa-arvoperiaatteita. Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjivää kielenkäyttöä tai toimintaa.

Nähdään Tampereella!