Uusi vuosi, uusi ilme, uusi osoite

Mukavaa Musiikki & Median 30-vuotisjuhlavuoden alkua, ja tervetuloa uudistuneille nettisivuille!

Halusimme aloittaa tärkeän vuoden tyylillä ja pistimmekin kertarysäyksellä koko ilmeemme uusiksi. Nettisivuilta löydät tuoreimmat ja entistä tiiviimpään tahtiin päivittyvät kuulumiset sekä pian myös palasia juhlavuoden seminaariohjelmasta. Uuden ilmeen takana on graafikkomme Venla Rantanen, nettisivujen toteutuksesta vastasi Kokku.

Pitkästä historiastaan huolimatta Musiikki & Media katsoo terävästi kohti tulevaisuutta. Ennustamme lokakuulle mukaansatempaavia puheenvuoroja, hedelmällisiä workshoppeja ja kiivaita keskusteluja niin seminaariseinien sisäpuolella kuin Tampereen yössä. Viime syksynä ruoriin tarttunut toimitusjohtajamme Elif Tähtinen lupailee juhlavuodelle suuria.

– Kun olet kokenut tämän vuoden Musiikki & Median, olet kokenut jotain merkittävää. Haluamme lähettää jokaisen vieraamme kotiin täynnä ideoita, motivoituneena ja latautuneena – ainakin pitkällä tähtäimellä, vaikka lokakuisen viikonlopun jäljiltä usein saattaakin vähän nukuttaa, Tähtinen lupaa.

Luvassa on ainakin alan tuoreita kehityssuuntia, ajankohtaisia kuuntelutrendejä, nousevia kykyjä sekä keskustelua mielenterveydestä musiikkialalla. Emmekä ole unohtaneet myöskään kansainvälisiä vieraitamme, päinvastoin. Music Finlandin kansainvälistymisestä vastaavan tiiminjohtajan Riku Salomaan mukaan yhdistyksen ja Musiikki & Median tavoitteet käyvät hyvin yhteen.

– Sekä Musiikki & Median että Music Finlandin tavoitteena on räätälöidä toimiva sisältökokonaisuus, joka auttaa musiikkialan toimijoita kasvamaan kansainvälisesti. Tapahtuma on tehokas verkostoitumispaikka ja tietopankki alalla toimiville yrityksille, Salomaa kehuu.

 

Suuret juhlat vaativat suurenmoiset puitteet

Muutoksen tuulet puhaltavat Tampereella sen verran kovasti, että päädyimme niiden mukana Sorsapuiston laidalle. Samalla tässä ilolla ilmoitammekin, että Musiikki & Median 30-vuotisjuhlia vietetään lokakuussa Tampere-talossa!

Ihan tavatonta tämä ei ole, onhan Musiikki & Media vieraillut Tampere-talossa aiemminkin. Industry Awards -gaalaa on juhlittu useana vuonna Sorsapuistosalissa, minkä lisäksi Tampere-talo on toiminut showcase-festivaali Lost in Musicin yhtenä tapahtumapaikkana. Vuoden 2017 lopulta saakka Tampere-talo on ollut myös yksi Musiikki & Median omistajista yhdessä Tiketin, Sublime Music Agencyn ja Rauha Kyyrön kanssa.

– Tampere-talo on ollut Musiikki & Median kumppani monella tapaa jo kymmenien vuosien ajan. Siispä kun meiltä tiedusteltiin mahdollisuutta tarjota seminaareille entistä suuremmat tilat, toivotimme tapahtuman ilolla tervetulleeksi, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Paikkavaihdokseen on simppeli syy: kävijöitä oli viime vuonna jo yli tuhat, tänä vuonna arviomme mukaan vielä pari sataa enemmän. Käsissämme oli siis positiivinen pulma: Musiikki & Media on kasvanut tapahtumaksi, joka ei enää mahdu ihan mihin tahansa.

– Musiikkialan suunta on selvästi yläviistoon, ja uusi tapahtumapaikka tarjoaa meille upeat tilat ja resurssit kasvaa sen mukana, tiivistää Tähtinen.

Uutisten aiheuttamassa hyvänmielenpuuskassamme avasimme rekisteröitymisen ennätyksellisen edullisesti. Super-duper Early Bird -hinta on voimassa rajoitetun ajan 6. helmikuuta saakka. Rekisteröitymään pääset täällä.

Musiikki & Median 30-vuotisjuhlia vietetään Tampere-talossa 3.-4.10.2019, nähdäänhän silloin?