Lost in Musicin kuratoi jälleen joukko musa-ammattilaisia

Lost in Music -showcasefestivaalin esiintyjäkattauksen kokoaa jälleen musiikkialan ammattilaisista koostuva työryhmä. Työryhmä on taustoiltaan monipuolinen: mukana on mm. agentteja ja promoottoreja sekä keikkapaikkojen ja median edustajia. Jäsenet ovat tottuneet työskentelemään artistien kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Työryhmä kokoontui ensimmäisen kerran viime viikolla, ja edessä on vielä kaksi tehokasta tapaamista kevään ja kesän aikana. Työryhmää luotsaa Nem Agencyn Rowan Rafferty. Promoottori on innoissaan alkaneesta matkasta.

– Kasaamme tällä porukalla ohjelman, joka palvelee sekä Musiikki & Median delegaatteja että muita musiikin rakastajia ja Lost in Musicin asiakkaita. Uskaltaisin sanoa, että horisontissa on kaikkien aikojen paras Lost in Music.

Työryhmässä näkyy myös Tampereen paikallisosaaminen. Täysin uutena toimijana mukana on kesällä aukeava G Livelab Tampere, joka toimii myös yhtenä Lost in Musicin tapahtumapaikkana.

Ensimmäistä ohjelmajulkistusta on lupa odottaa 29. toukokuuta – eli ihan pian! Avoin haku esiintyjäksi aukeaa myöhemmin keväällä.

 

Lost in Music -työryhmä vuosimallia 2019:

Feniks Willamo / All Day Agency
Janne Laurila / Tampereen Kulttuurikamari
Esa Tontti / Alt Agency & Management
Annamaija Saarela / G Livelab Tampere
Suvi Leinonen / Tampere-talo
Annika Oksanen / Live Nation Finland
Aino-Maria Paasivirta / Fullsteam
Jussi Mäntysaari / Nelonen Media
Roberto Rodriguez / YleX
Niko Kangas / Music Finland

 

Lost in Music on Suomen suurin klubifestivaali ja Tampereen syksyn kohokohta. Kaupunkifestivaalin ohjelma on kuratoitu Musiikki & Median delegaateille, mutta se on avoinna myös muille livemusiikin ystäville. Tänäkin syksynä festivaalin odotetaan keräävän satakunta artistia ja yhtyettä noin kymmeneen keikkapaikkaan ympäri kaupunkia. Viime vuonna keikoista nautti festivaalin aikana 7 800 kuulijaa.

Lost in Music -tietoa päivitetään kevään ja kesän mittaan osoitteeseen www.lostinmusic.fi

Kuva: Eevamaija Virtanen