Musiikki & Median aamukahvit @ Johan & Nyström – kuumaa kahvia ja kuumia puheenaiheita

Kinka monta hyvää keskustelua onkaan käyty kahvikuppien ylitse? Musiikki & Media kerää tänä keväänä musiikkialan ammattilaiset saman pöydän ympärille ja siinä sivussa keskustelemaan alan ajankohtaisista aiheista. Järjestämme kevään aikana kaikkiaan seitsemän rentoa tapaamista Johan & Nyströmin kahvi- ja teekupposten äärellä. Jokaisella tapaamisella on väljä otsikko, joka ohjailee keskustelua.

Tapaamisten tarkoituksena on avata aiheita, joista emme välttämättä muuten kokoontuisi keskustelemaan, sekä saattaa yhteen kiinnostavia ihmisiä. Keskustelut toimivat samalla pohjana juhlavuoden Musiikki & Median suunnittelulle: mitä aiheita olisi tarpeen käsitellä lokakuussa Tampereella?

Musiikki & Median aamukahvit @ Johan & Nyström järjestetään keskiviikkoaamuisin huhti- ja toukokuun aikana. Minikonsepti startataan tällä viikolla, kun keskustelemme tuoreiden musiikkialan ammattilaisten kanssa – tuoreen kahvin äärellä tietenkin.

Aamukahvisessioiden aiheita ovat:

  • Nuoret lahjakkuudet
  • Musiikki ja innovaatiot
  • Digitaalinen markkinointi ja datan hyödyntäminen
  • Livealan verkostot
  • Suomen musiikkivienti
  • Media, audio & musiikki
  • Luovuus & johtaminen

 

Jokaiseen yleisöltä suljettuun pienryhmäkeskusteluun mahtuu viisi osallistujaa, ja muutama paikka on vielä vapaana. Mikäli haluat osallistua aamukahveille, kysy lisätietoja osoitteesta elif.tahtinen@musiikkimedia.fi. Tapaamiset järjestetään Helsingissä ja keskustelukielenä on englanti.

 

Kuva: Miikka Varila