Lost in Music julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä

Musiikki & Median showcasefestari Lost in Musicissa esiintyy tänäkin vuonna noin 100 artistia ja bändiä Suomesta ja ulkomailta. Tampereen stageilla nähdään mm. JVG, Poets of the Fall, Pariisin Kevät, Irina, Maustetytöt sekä iskevä kattaus tanskalaista uutta raskasta musiikkia. Tanskalainen Prime Collective esittelee Lost in Musicissa neljä edustamaansa yhtyettä. Siamese, Helhorse, Aphyxion ja yksi myöhemmin paljastettava akti näyttävät, että juuttien rock- ja metalliskene on elossa ja potkiva.

Lost in Musicin suurin esiintymispaikka on Tullikamarin Pakkahuone. Pääkonserttien esiintyjät ovat Reuna-albumin elokuussa julkaiseva Pariisin Kevät, Rata/Raitti-levyään kesäkuussa juhliva JVG ja ranskankielisellä singlellään juuri yllättänyt Poets of the Fall. Näiden keikkojen liput ovat nyt myynnissä. Loput keikkakohtaiset aikataulut ja liput julkistetaan loppukesästä.

Suomalaisista esiintyjistä kiinnostusta herättävät varmasti esimerkiksi indiestä valtavirtaan pikavauhtia ponnahtanut Maustetytöt, kotimaisen roots-musiikin seuraava iso akti Iron Country Sisters, kitaristi Ben Varonin heavy metal -musiikin perusarvoihin uskova Oceanhoarse sekä sisukas laulaja-lauluntekijä Viitasen Piia, jonka marraskuussa ilmestyvää albumia on jo lämmitelty Meidän jälkeemme hiljaisuus -singlellä.

Lost in Music on Suomen suurin klubifestivaali ja Tampereen syksyn kohokohta, joka tuo monipuolisen keikkatarjontansa Tampereelle lokakuussa jo kolmannentoista kerran. Elävän musiikin monet kasvot nähdään lavoilta 2.-5. lokakuuta 2019. Musiikki & Median delegaateilla on vapaa pääsy kaikille Lost in Music -keikoille.

 

Julkistetut artistit:

JVG, Poets of the Fall, Pariisin Kevät, Irina, Maustetytöt, Siamese (DEN), Helhorse (DEN), Aphyxion (DEN), Tuuletar, Fear of Domination, Dallas Kalevala, Felix Zenger, Olivera, Block Buster, Antti Autio, Iron Country Sisters, Viitasen Piia, Lac Belot, Temple Balls, Holmala, Oceanhoarse, Linkopii, Luukas Oja, Hämärä

 

Lisätietoja osoitteesta www.lostinmusic.fi