Showcase-festari Lost in Musicin artistihaku on auki

Lost in Music on Suomen suurin klubifestivaali ja Tampereen syksyn kohokohta. Musiikki & Median showcase-festivaalina toimiva Lost in Music järjestetään lokakuussa Tampereella jo kolmannentoista kerran. Mukana on yhdeksän klubia ja elävän musiikin esiintymisareenaa, lähes 100 artistia ja esiintyjää sekä monta tuhatta iloista musiikin ystävää ympäri Suomen. Elävän musiikin monet kasvot nähdään lavoilta 2.–5. lokakuuta 2019.

Lost in Musicin esiintyjäksi voi hakea kuka tahansa. Artistihaku on auki 30.6.2019 saakka osoitteessa lostinmusic.fi.

Festivaalin esiintyjäkattauksen kokoaa jälleen musiikkialan ammattilaisista koostuva ohjelmatyöryhmä Nem Agencyn Rowan Raffertyn johtamana. Työryhmä on taustoiltaan monipuolinen: mukana on mm. agentteja ja promoottoreja sekä keikkapaikkojen ja median edustajia. Ohjelmatyöryhmä valitsee hakemusten joukosta kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat esiintyjät heinäkuun puoleenväliin mennessä.

Lue lisää työryhmästä täältä.

 

Myös Lost in Musicin pääsylippujen ennakkomyynti on alkanut. Koko festivaalin kattava, mutta sisällöltään mysteerimäinen Blind Bird -lippu on myynnissä 29. toukokuuta asti. Festivaalirannekkeella pääsee tuttuun tyyliin näkemään sekä tunnettuja että vielä tuoreita artisteja. Kaikki Musiikki & Median osallistujapassit (Gold, Basic ja Student) sisältävät myös Lost in Music -rannekkeen.

Vuoden 2019 Lost in Musicin virallinen sivusto on auki osoitteessa lostinmusic.fi.