Lost in Musicin ohjelma on valmis!

Musiikki & Median showcase-festari Lost in Musicin ohjelma on valmis. Keikoilla selviää tänä vuonna, miltä Ringa Mannerin The Hearingin tulevan Demian-albumin materiaali kuulostaa, onko The Blanko todellakin Suomen kiihkein rockkone, pureeko Blind Channelin violent pop yleisöön ja kuinka Ewert and The Two Dragons -yhtyeen kitaristi Erki Pärnoja tuntee musiikin soolona. Jo aiemmin tapahtuman esiintyjälistalle on nostettu muun muassa JVG, Poets of the Fall, Pariisin Kevät ja Maustetytöt sekä Metal Expo -osuuden ykköstykit ruotsalainen Cyhra ja pomppumetallin kotimainen elvyttäjä Lähiöbotox.

Lost in Music järjestetään Tampereen keskustassa 2.–5. lokakuuta. Suomen suurin klubifestivaali järjestetään jo kolmannentoista kerran. Tapahtumassa esiintyy tänä vuonna noin 70 artistia ja bändiä. Musiikki & Median delegaateilla on vapaa pääsy keikoille niiden kapasiteettien asettamissa rajoissa.

Keikkapaikat ja aikataulut julkistetaan viikon päästä keskiviikkona 28. elokuuta, ja samalla tulevat myyntiin loput keikkakohtaiset liput.

Lisätietoja: www.lostinmusic.fi

 

Uudet Lost in Music -julkistukset 21.8.2019:

The Hearing, The Blanko, Blind Channel, Erki Pärnoja (EST), Detalji, New Ro, Lauri Haav, Costee, Pasa, Benjamin, Terri, Somehow Jo!, Vagabond Hearts, Joviac, Janne Masalin, Fredrik Furu, Rebecca, Pimeä Hedelmä, Block of Flats, Red Eleven, Simon Alexander, Seewolf (NED), Izzy Bunny (POR)

Metal Expo -uutuudet 21.8.2019:

Ember Falls, Brymir, Stereo Terror dj’s

 

Aiemmin julkistetut artistit:

JVG, Poets of the Fall, Pariisin Kevät, Irina, Maustetytöt, Tuuletar, Dallas Kalevala, Felix Zenger, Olivera, Block Buster, Antti Autio, Iron Country Sisters, Viitasen Piia, Lac Belot, Temple Balls, Siamese (DEN), Helhorse (DEN), Aphyxion (DEN), Holmala, Linkopii, Luukas Oja, Hämärä, Sturle Dagsland (NOR), Gabriel Lion, Aki Rissanen Trio, Puuluup (EST), Jesse Markin, Onni Boi, Le Fvbelos, Ghost World, Skii6, PastoriPike, Elias Gould, Retropop, Mafia Honey, Cyan Kicks, Lauma, Elsi Sloan, Stone Blue Electric, Jasmine Wynants-Granfelt

Aiemmat Metal Expon julkistetut artistit:

Cyhra (SWE), Wheel, Oceanhoarse, Fear of Domination, Lähiöbotox, My Favourite Nemesis