Muista ehdottaa Industry Awards -ehdokkaita!

Kuka on tänä vuonna mykistänyt taidoillaan, hoitanut hommat ja ylittänyt odotukset? Kuka paiskii töitä, uudistaa alaa ja erottuu joukosta? Kenen kanssa on aina mukava tehdä yhteistyötä? Kerro, kuka ansaitsee pöydälleen himoitun palkinnon!

Lokakuun Industry Awards -gaalassa palkitaan jälleen vuoden kovimmat musiikki- ja media-alan ammattilaiset. Joko muistit ilmiantaa omat ehdokkaasi? Vuoden 2019 Industry Awards -ehdokkaiden ehdottaminen on mahdollista 28.8.2019 klo 16.00 saakka. Musiikki & Median hallitus muodostaa lopulliset ehdokaslistat näiden ehdotusten perusteella.

Ehdottamaan pääset tästä.

Industry Awards -gaalaa vietetään seminaaripäivien päätteeksi perjantaina 4.10. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, se hoituu täällä.

 

Kuva: Miikka Varila