Lippu.fi toteuttaa Musiikki & Median ensimmäisen Is this it -konseptin

Musiikki & Media esittelee tänä vuonna uuden konseptin yhdessä yhteistyökumppaninsa Lippu.fi:n kanssa. Interaktiivisessa tilaisuudessa yhdistyvät ammattitaito, luovuus ja verkostoituminen, kaikki samassa paketissa. Saammeko esitellä: Is this it – Tarinan voima markkinoinnissa!

Lippu.fi kutsuu markkinoinnin ja vaikuttavan tarinankerronnan ympärillä pyörivän sessionsa alustajaksi ja tähtivieraaksi Boun toimitusjohtajan Alexander Pihlaisen, joka on työskennellyt myös Slushin markkinointi- ja varatoimitusjohtajana. Pihlaisen puheenvuoron otsikko kuuluu ”Don’t trust your own bullsh*t” ja muutama muu markkinoinnin ohjenuora. Slush on tullut tunnetuksi muun muassa rohkeasta markkinoinnistaan. Keynote-puheenvuorossaan Pihlainen kertoo, mitkä periaatteet ohjasivat Slushin toimintaa, ja miten näitä oppeja hyödynnetään nyt Boussa. Boun perusti joukko, joka toteutti Slushin tunnetuimpia tempauksia – miten he hyödyntävät loistavaa tarinankerrontaa nyt?

”Tämä on hieno mahdollisuus päästä keskustelemaan tarinan merkityksestä markkinoinnissa, alan parhaiden toimijoiden kanssa”, Lippu.fi:n myyntijohtaja Mari Hatakka iloitsee. Hänen lisäkseen pöytäkeskustelujen vetäjiksi saapuvat Petri Varis (Ilosaarirock), Anna Mäkelä (Fullsteam Agency), Sinikka Långström (Nelonen Media Live), Toni-Matti Karjalainen (Aalto-yliopisto), sekä Alexander Pihlainen (Bou).

Tunnin mittainen sessio koostuu tarkkanäköisestä keynote-puheenvuorosta, puolen tunnin pienryhmäkeskusteluista ja keskusteluiden pohjalta syntyneiden ajatusten esittelystä. Jokaista pienryhmäkeskustelua johtaa livekentän markkinointiammattilainen.

Tule mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan! Ilmoittaudu jo etukäteen täällä.

 

This is it, eli mistä on kyse?

Is this it -konsepti sai alkunsa lyhytikäisestä mutta upeasta Suomen musiikkialan kokoontumisesta nimeltään – arvaatte varmaan – Is this it. Musexin (nyk. Music Finland) järjestämään tapahtumaan osallistuneet harvat ja onnelliset muistavat, että konsepti on yhteistyötä, yhdessä luomista, osaamisen jakamista ja verkostoitumista parhaimmillaan.

Lippu.fi:n isännöimä Is this it on toinen Musiikki & Mediassa tänä vuonna järjestettävistä sessioista. Toisen session otsikko ja osallistujat julkaistaan myöhemmin.

Tutustu koko tähän mennessä julkaistuun seminaariohjelmaan täällä.

 

Kuva: Miikka Varila