Syksyn toinen Is This It -sessio käsittelee sukupuolten tasa-arvoa – Keychange: Next Steps Towards Gender Equality

Ylpeinä esittelemme juhlavuoden Musiikki & Median toisen Is This It -session! Sessiosta vastaa osallisuuskumppanimme Keychange, joka on kutsunut mukaan joukon ammattilaisia kansainvälisistä musiikki- ja liveorganisaatioista.

Keychange on kansainvälinen kampanja, joka investoi nouseviin kykyihin ja rohkaisee festivaaleja, orkestereita, konservatorioita, mediayhtiöitä, konserttitaloja, agentteja, levy-yhtiöitä ja muita musiikkialan organisaatioita sitoutumaan sukupuolten 50:50 tasa-arvoon vuoteen 2022 mennessä. Musiikki & Media ja Lost in Music allekirjoittivat sitoumuksen aiemmin tänä vuonna.

Englanninkielinen sessio alkaa Keychangen tiedotuskoordinaattori Francine Gormanin keynote-puheenvuorolla, jossa käsitellään hankkeen viimeisimmät käänteet. Tämän jälkeen osallistujat pääsevät osallistumaan pienryhmäkeskusteluihin, joissa etsitään keskustellen keinoja ja seuraavia askelia sukupuolten tasa-arvon saavuttamiseksi musiikkialan eri osa-alueilla. Pienryhmäkeskusteluja johtaa joukko musiikki- ja viihdealan ammattilaisia:

Aleksi Malmberg (Helsinki Philharmonic Orchestra)
Annika Oksanen (Live Nation)
Diane Quinn (Cirque du Soleil)
Hanne Kautto (YleX)
Katja Vauhkonen (Fullsteam Management / Fullsteam Agency)
Francine Gorman (Keychange / Ja Ja Ja)

Mikä on Is This It?

Is this it -konsepti sai alkunsa lyhytikäisestä mutta upeasta, Musexin (nyk. Music Finland) järjestämästä Suomen musiikkialan kokoontumisesta nimeltään – arvaatte varmaan – Is this it. Konsepti on yhteistyötä, yhdessä luomista, osaamisen jakamista ja verkostoitumista parhaimmillaan.

Tunnin sessio muodostuu Francine Gormanin ajatuksia herättelevästä puheenvuorosta ja ammattilaisten vetämistä pienryhmäkeskusteluista, joita ohjaavat ennalta suunnitellut kysymykset. Lopuksi pienryhmien ohjaajat esittelevät keskustelun aikana syntyneet ideat kaikille osallistujille.

Miten voin osallistua?

Is This It -sessio on avoin kaikille Basic-, Gold- ja Student-lipun ostaneille delegaateille. Mikäli aihe kiinnostaa, ilmoitathan siitä meille tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta antaa meille käsityksen siitä, millaiseen osallistujamäärään varaudumme.

Keychangen Is This It on toinen Musiikki & Mediassa järjestettävistä sessioista. Toisen, markkinoinnin ja vaikuttavan tarinankerronnan ympärillä pyörivän session järjestelyistä vastaa yhteistyökumppanimme Lippu.fi. Lue lisää toisesta sessiosta ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Siirry tutustumaan seminaariohjelmaan tästä.