Tervetuloa juhlistamaan 30-vuotiasta Musiikki & Mediaa!

Musiikki & Median 30-vuotissyntymäpäivää vietetään torstaista perjantaihin 3.–4.10.2019 Tampere-talossa. Musiikki & Median kaltainen pitkäikäinen ammattilaistapahtuma tekee suomalaisesta musiikkialasta varsin erityislaatuisen. Vuosittainen kokoontuminen on paitsi musiikkiammattilaisten ja artistien kohtaamispaikka, myös 30-vuotinen kertomus, jonka suunta on ollut jatkuvasti eteenpäin.

Olemme kerääntyneet jälleen kerran Tampereelle paketoimaan onnistuneen, musiikintäyteisen vuoden. Juhlavuoden Musiikki & Media on verkostoitumista, ajatuksia, kuluneen vuoden oppeja ja ensi vuoden ennustuksia, uudessa kodissa, uuden tiimin taidonnäytteenä.

Tämänkertainen seminaariohjelma on suunniteltu tarjoamaan tuoreita näkökulmia, jotka valmistavat musiikkialaa tulevien vuosien muutoksiin. Ohjelmassa on entistä enemmän syväluotaavia tapausesimerkkejä ja haastatteluja. Ensimmäistä kertaa Musiikki & Median historiassa mukana on sarja yksinomaan taidemusiikkiin keskittyviä seminaareja. Uudelleen käynnistyvä vuorovaikutteinen Is This It -konsepti puolestaan nostaa verkostoitumisen ja yhteistyömahdollisuudet kokonaan uudelle tasolle.

Avaamme tänä vuonna yhdessä Tampereen kaupungin ja Tampere-talon kanssa Tähtikadun, Suomen ensimmäisen kansainvälisen walk of famen. Tähtikadusta syntyy uusi perinne, jolla juhlistamme legendaarisia artisteja ja musiikkialan ammattilaisia sekä kansainvälisiä Tampere Music Award -voittajia.

Toivotamme osallistujille tajunnanräjäyttäviä, viihtyisiä ja hauskoja seminaaripäiviä, joiden aikana hymyilette paljon ettekä unohda nesteytystä. On etuoikeus saada jälleen satojen musiikkiammattilaisten tiedot ja taidot osaksi tapahtumaa. Muille suosittelemme, että otatte seurantaan Musiikki & Median sometilit, joiden kautta voitte ottaa osaa juhlavuoden seminaareihin, tunnelmiin ja Industry Awards -palkintojenjakoon.

Olkoon tämän vuoden Musiikki & Media vielä aiempia hedelmällisempi!

Pysy kartalla ja seuraa Musiikki & Mediaa somessa:

Facebook   |   Instagram   |   Twitter   |   LinkedIn