Vuoden 2020 Musiikki & Median liput ovat nyt myynnissä!

Loistavia uutisia: voit nyt varmistaa pääsysi osaksi Suomen johtavaa musiikkialan kokoontumista, ja vieläpä edullisesti: Musiikki & Median liput ovat myynnissä mainioon ennakkohintaan 19.2. saakka!

Tapahtuma kokoaa ympärilleen tutun ja alati laajenevan musiikkialan yhteisön jo 31. kerran. Yli tuhat musiikki- ja media-alan ammattilaista ja artistia kerääntyy Tampere-talolle 8.-9. lokakuuta todistamaan uutta Musiikki & Media -vuosikertaa.

 

Vuoden 2020 Musiikki & Medialta on lupa odottaa paljon

Musiikki & Media on jälleen kerran pullollaan tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita. Tällaisia ovat esimerkiksi kestävyys- ja ympäristöasiat, osallistava musiikkiala, kansainvälistyminen, julkaisutoiminta, musiikin synkronointi ja poliittiset päätökset sekä nykyisyys ja tulevaisuus niin live- kuin levyalalla. Arvioimme nykytilaa, kiinnitämme huomiota kehityssuuntiin ja pohdimme yhdessä tulevaisuutta.

Tuttujen sisältöjen lisäksi toivotamme jo tässä vaiheessa tervetulleiksi kaksi musiikkialan tulevaisuutta muovaavaa hanketta:

Ensimmäinen niistä on Music Finlandin Fast Track -kasvuohjelma, joka vauhdittaa suomalaisten yritysten ja toimijoiden kansainvälistymistä ja tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia. Vuoden aikana toteutettava kasvuohjelma huipentuu Musiikki & Mediassa järjestettävään pitching-tilaisuuteen.

Toinen hanke, jonka näyttämönä Musiikki & Medialla on kunnia toimia, on Euroopan musiikkimanagereiden liiton (European Music Managers Alliance EMMA) mentoriohjelma. Music Managers Forum Finlandin luotsaama ohjelma auttaa nousevia managereita kehittymään ja etenemään urallaan. Syksyllä 2020 EMMA kumppaneineen tuo kauaskantoisen ohjelmansa osaksi Musiikki & Mediaa.

 

Millainen on Musiikki & Media?

Haluatko tietää lisää tai muistutella mieleen, miten ja miksi teemme, mitä teemme? Katso vuoden 2019 Musiikki & Median after movie tai tarkista minidokumentista, mitä viime vuoden puhujat ja Industry Awards -voittajat ajattelevat tapahtumasta ja siitä, millä tolalla musiikkiala on uuden vuosikymmenen kynnyksellä. Löydät molemmat Facebook-sivultamme.

 

Nähdäänhän taas Tampereella lokakuussa! Varmista paikkasi edulliseen ennakkohintaan 19.2. mennessä. Rekisteröidy tästä.