Lost in Music järjestetään lokakuussa jo 14. kerran – artistihaku avattu!

Suomen suurin klubifestivaali Lost in Music järjestetään 14. kerran Tampereella lokakuussa 2020. Lost in Music levittäytyy jälleen 8.–10.10. ympäri kaupungin keikkapaikkoja. Mukana on sekä perinteisiä venueita että aiemmasta poikkeavia aluevaltauksia, joista kuullaan myöhemmin lisää.

Lost in Music toimii Musiikki & Median showcase-festivaalina. Kaikille avoin artistihaku avautuu tänään 18.6. tapahtuman kotisivuilla osoitteessa www.lostinmusic.fi. Artistit ja bändit voivat hakea soittamaan musiikkialan ammattilaisten silmien eteen 15.7. mennessä. Lost in Musicin ohjelmisto on tarkoitus julkistaa elokuussa.

Tapahtuman promoottorina operoi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Sunborn Liven Pietu Sepponen. Hänen mukaansa tarve Lost in Musicin kaltaiselle tapahtumalle on entistäkin huutavampi peruuntuneen festarikesän jälkeen:

– Tapahtuma-ala on pitkään jatkuneen kasvun jälkeen törmännyt täysin odottamattomaan ja epäreiluun jäävuoreen, jonka viillot ovat osuneet koko musiikkialan ravintoketjuun haavoittavasti. Suunta tuntuu onneksi tällä hetkellä olevan kaikesta huolimatta tarmokas ja eteenpäin katsova. Lost in Music järjestetään lokakuussa tavalla tai toisella, tilanteeseen reagoiden ja vastuullisuus edellä. Turvallisen festivaalin tekemiseen tarvitaan kaikkien osapuolten, bändien, yleisön, keikkapaikkojen ja taustavaikuttajien panosta. Tällä hetkellä tapahtumaa suunnitellaan toteutettavaksi fyysisessä muodossa, Sepponen kommentoi.

Rajoitettu erä edullisia Lost in Musicin blind bird -festivaalipasseja on nyt avattu myyntiin. Nämä kolmen päivän rannekkeeseen vaihdettavat liput oikeuttavat pääsyyn kaikille keikoille, edellyttäen, että tapahtumapaikka ei ole saapumishetkellä täynnä. Loppukesästä avataan normaalihintaisten festivaalipassien sekä yksittäisten keikkalippujen myynti.

Lost in Music 8.–10.10.2020, Tampere
www.lostinmusic.fi

 

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Pietu Sepponen / Promoottori
pietu.sepponen@sunborn.fi puh. 044-5566113

Blind bird -liput Tiketistä.