Musiikki & Median harjoittelija on Hanna Maria Pinta!

Tämän vuoden harjoittelijana Musiikki & Medialla on aloittanut Hanna Maria Pinta. Pinta on musiikkitieteen maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa ja toiminut harjoittelijana aiemmin myös Basso Medialla. Hän on tuottanut tapahtumia ja tehnyt someviestintää eri opiskelijajärjestöissä, mutta pyörittänyt myös omaa yritystä ja toiminut personal trainerina. Pinta vietti kevään opiskellen Music Management -ohjelmassa Norjassa, Agderin yliopistossa, ja innostui Musiikki & Mediasta vierailtuaan Oslossa by:Larm-tapahtumassa.

– Musiikki & Media on tapahtumana juuri oikea minulle! Innostun uusien asioiden oppimisesta ja minua ovat aina kiinnostaneet ajankohtaiset asiat, joten on mahtavaa olla tuomassa musiikin alan toimijoita yhteen tärkeiden puheenaiheiden äärelle. Tänä vuonna musiikkialaa on riepoteltu niin suuntaan jos toiseenkin, ja monet isot kysymykset ovat jääneet ilman vastauksia. Pyrimme saamaan aikaan tapahtuman ja kohtaamispaikan, joka tarjoaisi sekä vastauksia näihin kysymyksiin että vertaistukea hyvin erilaisen kesän jälkeen, Pinta kommentoi.

Uuden harjoittelijamme tavoitat osoitteesta moro@musiikkimedia.fi. Samasta osoitteesta saapuu jatkossa myös Musiikki & Median uutiskirje.

Tilaa uutiskirje tästä.