Musiikki & Median tuottajana on aloittanut Petra Kytölä!

Musiikki & Median uutena tuottajana on heinäkuussa aloittanut Petra Kytölä. Vuoden 2020 tuotannosta vastaava Kytölä on työskennellyt monipuolisesti tapahtuma-alalla useiden vuosien ajan ja tuottanut laajasti erilaisia tapahtumia – suurtuotannoista pienempiin taide- ja B2B-tapahtumiin sekä kaikkea siltä väliltä. Kytölä on ollut vastaamassa mm. Lux Helsingin ja  Food & Art -festivaalin ja useiden yritystapahtumien tuotannoista, sekä ollut mukana mm. Slushin, Tikkurila Festivaalin, Junctionin, Valoa Festivalin, Monsters Of Popin ja Liverpool Sound Cityn tuotantotiimeissä.

– Olen super-innoissani päästessäni mukaan Musiikki & Media -tiimiin! Vierailin Musiikki & Mediassa ensimmäisen kerran vuonna 2012, jolloin jo toivoin pääseväni tuottamaan tätä tapahtumaa. Kahdeksan vuotta myöhemmin tiemme nyt kohtaavat. Olen iloinen, että pääsemme toteuttamaan Musiikki & Median fyysisenä tapahtumana, sillä pitkän koronakevään ja -kesän jälkeen tuntuu merkittävältä saattaa alan ihmiset yhteen jakamaan kokemuksia meitä kaikkia haastaneista ajoista. Korona vaikuttaa myös Musiikki & Mediaan ja se tuo haasteita tuotantoon, mutta haluan huolehtia siitä, että tapahtuma on osallistujilleen mahdollisimman sujuva ja turvallinen, sekä että se palvelee tarkoitustaan olla merkittävä vuosittainen alan kohtauspaikka. Tänä vuonna se on ehkä tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Itsekään en malta odottaa, että pääsen lokakuussa taas “keikalle”, Kytölä kommentoi.

Tavoitat tuoreen tuottajan osoitteesta petra.kytola@musiikkimedia.fi.