Musiikki & Media etsii uusia tapoja tuoda musiikkiala yhteen – tapahtumaa ei järjestetä sen perinteisessä muodossa

Alamme ja yhteisömme nykyisen epävarman tilanteen takia, emme voi järjestää Musiikki & Mediaa ja Industry Awards -gaalaa 2020 niiden perinteisissä muodoissa.

Vastoinkäymiset voidaan kuitenkin kääntää vahvuuksiksi, ja nyt onkin oikea aika sopeutua muutokseen ja rakentaa uudenlaisia käytäntöjä sen mukaan. Missiomme tuoda musiikkiala yhteen keskustelemaan tulevasta on tänä vuonna vahvempi kuin koskaan. 

Tämän takia samalla, kun alamme suunnittelemaan vuoden 2021 Musiikki & Mediaa, etsimme vaihtoehtoisia ja turvallisia tapoja tuoda alamme yhteen, kuten olemme tehneet keväällä ja kesällä. Aiomme myös järjestää ainakin yhden fyysisen tapahtuman. Lisää tietoa syksyllä ja talvella 2020 järjestettävistä Musiikki & Median pop-up-tapahtumista julkaistaan tulevien kuukausien aikana.

Yhdessä Musiikki & Median kanssa järjestettävää, sisarfestivaaliamme Lost In Musicia ei myöskään järjestetä syksyllä 2020. Lost In Musicin promoottori Pietu kertoo:

– Koimme, ettei näissä vallitsevissa olosuhteissa lopulta ollut mahdollista järjestää riittävän täysipainoista, ympäri kaupunkia levittäytyvää festivaalia, joka on tullut tutuksi täyteen pakkautuneista keikkapaikoista ja hikisistä livekeikoistaan. Katseet on luotu kohti syksyn 2021 Lost In Musicin 15-vuotisjuhlia, joista tulee taatusti ikimuistoiset.

Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme jotka olivat valmiita tukemaan Musiikki & Media -tapahtumaamme tänä vuonna. Aiomme rakentaa pop-up-tapahtumat tavalla, joka tukee yhteistä päämääräämme.

Haluamme myös kiittää kaikkia tälle vuodelle jo rekisteröityneitä osallistujia heidän panoksestaan tapahtumaamme. Tiketti on yhteydessä kaikkiin jo rekisteröityneisiin, ja kaikki passit siirtyvät automaattisesti vuodelle 2021. Mikäli haluat osallistua tapahtumaan myös ensi vuonna, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tapahtuma järjestetään lokakuussa 2021, tarkempi päivämäärä julkistetaan myöhemmin. Halutessasi voit perua rekisteröitymisesi 18.10.2020 mennessä ottamalla yhteyttä Tikettiin: hei@tiketti.fi. Kun rekisteröitymisesi on peruttu, rahat palautetaan käyttäen samaa maksutapaa, jota on käytetty rekisteröinnin maksamiseen.

Pysykää vahvoina ja pysykää kuulolla: me teemme kaikkemme, että pääsemme tapaamaan!