Matkalla uuteen – Tulevaisuuteen tähystävä seminaaripäivä Tampereella 8.10.

Haluatko olla mukana rakentamassa musiikkialan tulevaisuutta? Tule Tampereelle!

Musiikki & Media järjestää yhteistyössä Teoston kanssa päivätapahtuman, joka tukee  musiikkialan nykyhetkeä, mutta ennen kaikkea visioi tulevaa! Kapasiteetti ja tilat on järjestetty niin, että pääsemme vihdoin tapaamaan ja keskustelemaan kasvotusten, turvallisesti. Päivä pitää sisällään seminaareja ja workshoppeja, joiden sisältöjä ovat mukana luomassa Teosto, LiveFIN, Tapahtumateollisuus, IFPI ja Music Finland, jotta tapahtuma palvelisi laajasti alan eri sektoreita. Mukaan keskusteluihin saamme myös alan johtavia tahoja ja päätöksentekijöitä. Tavoitteemme on pohtia ja suunnitella tulevaisuutta yhdessä, ja luoda vahvoja yhteyksiä musiikkialan, yhteiskunnan sekä poliitikkojen välille. Tapahtuma järjestetään 8.10.2020 Tampere-talolla.

Ohjelma koostuu ajankohtaisista, uraauurtavista keskusteluista ja inspiroivista workshopeista, joissa pääsemme kurkistamaan kristallipalloon ja jakamaan työkaluja uusien haasteiden selättämiseksi. Fyysisessä tapahtumassa on rajoitettu kapasiteetti osallistujien turvallisuuden takaamiseksi, mutta suurin osa ohjelmasta esitetään myös striimattuna!

 

Ilolla julkistammekin monipuolisen seminaariohjelmamme:

Musiikkiala uudessa normaalissa – päättäjien vastaukset tulevaisuuden rakentamiseen, sisältö luotu yhdessä Teoston kanssa

Uusi maailmanjärjestys – tapahtumat koronapandemian muokkaamassa maailmassa, sisältö luotu yhdessä LiveFIN:in ja Tapahtumateollisuuden kanssa

Musiikinkuuntelu Suomessa 2020: Kummajaisvuosi, sisältö luotu yhdessä Teoston ja IFPI:n kanssa

Music Finland Musiikkivienti 2021–2023 ja Musiikinkuuntelu Suomessa 2020, sisällöt luotu yhdessä Music Finlandin kanssa

Luvassa on myös iltaohjelmaa, josta lisää infoa tulossa pian.


Ohjelman aikataulut ja lisätietoa löydät
Matkalla uuteen -ohjelmasivustolta.

Tämän, hyvin poikkeuksellisen ja haastavan vuoden takia, Musiikki & Media tarjoaa liput musiikkialalle välttämättömään tapahtumaamme erittäin kohtuulliseen hintaan sekä fyysiseen, että striimattuun tapahtumaan. Järjestäjänä noudatamme kaikkia turvallisuussuosituksia, ja toivomme että myös osallistujamme noudattavat turvavälejä ja muita turvallisuussuosituksia. Koska fyysisen tapahtuman kapasiteetti on hyvin rajallinen, varmistathan paikkasi nopeasti!

 

Osta liput 


Jos haluat ottaa illasta kaiken irti, tarjoavat Tampere-talo ja Courtyard by Marriot hotellimajoituksen tapahtuman aikana edulliseen hintaan. Katso tarjous
Majoitus-sivultamme.

Pian nähdään, pysy kuulolla!