Accelerator Pitch Session – 2 minuuttia bisnesidean esittelyyn

Paneelikeskusteluiden ja keynote-haastatteluiden lisäksi Music & Media 2020 International Day tarjoilee myös jännittävän startup-session, joka esittelee Suomen musiikkialan innovaatioiden terävimmän kärjen!

Uskomme, että innovaatiot tulevat olemaan merkittävässä osassa pandemian jälkeisenä aikana. Tule juhlimaan Accelerator-ohjelman huipentumista ja kuuntelemaan osallistujien sekä muiden suomalaisten musiikkiteknologian startup-yritysten pitchauksia, joissa heillä on kaksi minuuttia aikaa esitellä vaikuttavia bisnesideoitaan. 

Keväällä 2020 Music Finland ja CREVE Creative Ventures -yrityshautomo lanseerasivat uraauurtavan musiikkiviennin kehitysohjelman kuuden luovan tiimin kanssa. Kuuden viimeisen kuukauden aikana Fast Track Accelerator -ohjleman tavoite on ollut rohkaista ja tukea kansainvälisesti orientoituneita musiikkialan yrittäjiä Suomessa ja sen ulkopuolella. Accelerator-ohjelma on ollut osa Music Finlandin Fast Track -kasvuohjelmaa.

Turo Pekari, Teoston innovoinnin ja ennakoinnin vanhempi asiantuntija moderoi sessiota ja vaikuttava tuomaristomme kommentoi ideoita.


Asiantuntijatuomaristo:

Olli Sinerma, Business Finland

Kari Korhonen, Business Finland 

Kim Väisänen, sijoittaja

Martin Q Larsson, KLUMP, creARTive 

Sara Herrlin, Stockholm Music City

Xavier Tumminello, Innovation MIDEM

Topi Löppönen, Musopia 

Jaakko Kemppainen, pelisuunnittelija/Taike


Tiimit:

Fast Track -tiimit: Family in Music, Hyperlife, Kieku Records, MusicFairyTales, MusicUs, Right Song Publishing 

Muut tiimit: Game Music Collective, eligo.live, gigleapp

 

Osta liput

Koko ohjelma ja aikataulu