Esittelyssä: Artist development during Covid-19 era: Ulysses Hüppauff, Tiina Vihtkari, Jason White ja Jouni Markkanen

On aika esitellä viimeinen paneelimme! Musiikki & Media toivottaa lämpimästi tervetulleeksi neljä musiikkialan eksperttiä keskustelemaan hyvin ajankohtaisesta aiheesta. Globaalin pandemian vuoksi koko musiikkiala on pakotettu keksimään uusia ideoita jotta bisnes ei pysähtyisi. Tässä paneelissa alan isot tekijät pääsevät käymään läpi parhaita tapoja sekä innovaatioita alan tulevaisuuden turvaamiseksi. Miten pitää pyörä pyörimässä myös pandemian keskellä?

 

Ulysses Hüppauff aloitti uransa musiikin parissa DJ:nä 90-luvun alussa. Tämän jälkeen hän on työskennellyt mainonnan ja markkinoinnin saroilla, sekä A&R:nä indiemuusiikoiden kanssa. Hän on myös tehnyt uraa Polygramilla (myöhemmin Universal) ja Sony Musicilla. Hüppauff aloitti oman manageriyrityksensä vuonna 2004 ja lanseerasi levy-yhtiön vuonna 2012. Hänen yhtiönsä Odyssey Music Network sijaitsee Berliinissä, Saksassa.

 

 

 

Tiina Vihtkari on Sublime Music Agency Ltd:n perustaja ja toimitusjohtaja. Vuonna 2005 perustettu Sublime on erikoistunut managerointiin, konserttituotantoihin, promootioon ja suomalaisten artistien kiertuetoimintaan. Näihin artisteihin kuuluvat muun muassa haitaristi Kimmo Pohjonen, lauluyhtye Rajaton, kapellimestari Jaakko Kuusisto ja jousikvartetti Meta4.

 

 

 

 

Paneelikeskustelun moderaattorina toimiva Jouni Markkanen on legenda suomalaisenmetallimusiikin saralla. Hän on työskennellyt festivaalipromoottorina Tuska Open Airissa vuodesta 1999 ja tämän lisäksi hän toimii promoottorina, agenttina ja artistimanagerina, tällä hetkellä Amorphiksen ja Lost Societyn kanssa.

 

 

 

 

Kolmas panelistimme Jason White toimii indie-levy-yhtiön, 4AD:n, johdossa. Hän asuu Lontoossa ja on työskennellyt 4AD:llä yli kaksikymmentä vuotta. Päivätyönsä ohella hän toimii myös suomalaisen elektrotuottajan, Detaljin, managerina.

 

Lipunmyynti International Day -tapahtumaan on vielä käynnissä, joten muistathan varata virtuaalisen paikkasi pian. Tervetuloa!

Osta liput

Katso ohjelma