Esittelyssä: Diversity, inclusion and decision making -paneelikeskustelu: Aino-Maria Paasivirta, Pay Kolmüs, Melina Korvenkontio ja Kabiru Bello

Music & Media 2020 International Day toivottaa tervetulleeksi neljä huikeaa puhujaa paneelikeskusteluun Diversity, inclusion and decision making!

Kun monimuotoisuus- ja osallistamiskäytännöt yhdistetään onnistuneesti, tehostaa se sekä liiketoimintaa että yrityksen tiimien ja rosterien toimintaa. Kuinka musiikkiorganisaatiot omaksuvat ja toteuttavat monimuotoisuutta ja osallistamista käytännössä Suomessa ja ympäri Eurooppaa? Kuinka osallistavat ja monipuoliset rekrytointistrategian johtamiskäytännöt ja läpinäkyvyys ovat kehittyneet ajan kuluessa ja mihin tulisi seuraavaksi tähdätä?

Tässä sessiossa panelistit lähestyvät monimuotoisuus- ja osallistamiskonsepteja tuoden oman näkökulmansa pöydälle. Eri taustoista tulevat musiikkialan ammattilaiset jakavat ideoitaan ja esimerkkejä, muodostaen kokonaisvaltaisen näkymän konseptista. Lyhyt paneelikeskustelu johdattelee ryhmäkeskusteluihin, joissa yleisö pääsee osallistumaan konseptin puuttuvien palasten sekä jatkotoimien analysointiin.

Aino-Maria Paasivirta toimii promoottorina Fullsteam Agencyssa. Työkseen hän buukkaa pääesiintyjiä kiertueille ja festivaaleille. Paasivirta on buukannut ulkomaisia esiintyjä Provinssiin yhdessä Fullsteamin perustajan, Rauha Kyyrön kanssa vuodesta 2016. Toimiessaan ensin assistanttina, aloitti hän täyspäiväisenä promoottorina vuonna 2017, jonka jälkeen hän on työskennellyt muun muassa Nick Caven, Dermont Kennedyn ja Hatarin kanssa. Paasivirta oli myös mukana livemusiikkialan kansainvälisen ammattilaisjulkaisu IQ Magazinen vuosittaisella ”The New Bosses” -listalla vuonna 2018 ja Nomexin “Top 20 under 30” listalla vuonna 2019. Hänet on myös palkittu vuoden promoottoriksi Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa vuonna 2019. Sosiaalisen eristäytymisen aikana hän on opetellut mandariinikiinaa ja opetellut kokkaamaan mykyjä. Fullsteam Agency on osa FKP Scorpio -yhtiötä.

 

Pay Kolmüs on ollut aktiivinen musiikki- ja viihdealalla viimeiset 20 vuotta. Hän on ollut sekä studio- että esiintyvä artisti, juontanut omaa radio-ohjelmaa sekä julkaissut DJ:nä mixtapeja artisteille. Tunnettuna musiikkijournalistina hän on haastatellut artisteja, DJ:tä ja tuottajia, joihin kuuluvat muun muassa Ice Cube, Jazzanova, Little Dragon, Nas, Ne-Yo, Adrian Younge, Rob Lewis, Hiatus Kaiyota ja Wu-Tang Clan sekä myös tärkeitä musiikkialan henkilöitä, kuten Shanti Das (Silence The Shame), Rob Stone (The Fader) ja Nicki Farag (Def Jam). Hänen ansioluotteloonsa kuuluumyös näyttelijäitä ja koomikkoja, kuten Kevin Hart, Charlie Murphy ja Romany Malco. Toimittajankokemuksensa ansiosta hän on myös toiminut juontajana, moderaattorina ja puhujana useilla kansainvälisillä musiikkifestivaaleilla sekä -konferenseissa, kuten Amsterdam Dance Eventissä (ADE Beats / ADE Green), ja hän on ansainnut paikkansa amsterdamilaisen The Melkweg -venuen hallintoneuvostossa. Kaiken tämän lisäksi, hän yhdistää kahdenkymmenen vuoden kokemuksensa musiikki- ja viihdealalla markkinoinnin MBA-tutkintoon, ja toimii näin artistikonsulttina auttaen uusia artisteja ja muita taiteellisia lahjakkuuksia luoden heille brändäysstrategioita. Hän toimii myös usean artistin managerina.

 

Melina Korvenkontio on helsinkiläisen The Fried Musicin tuotantopäällikkö. Melina hoitaa julkaisu- ja managerointitoimintaa halliten myös niiden liiketoiminnallisen puolen. The Fried Music toimii yhdessä skandinaavisen kustannusyhtiön, Nordic Music Partnersin, kanssa. Melina aloitti The Fried Musicilla vuonna 2017, kun oli ensin opiskellut International Music Management -linjalla Amsterdamissa ja tehnyt työharjoittelun yhtiössä.

 

Kolmanneksi panelistiksemme toivotamme tervetulleeksi myös Kabiru Bellon, joka on Asylum Records Sweden -yhtiön johtaja sekä A&R:ien esimies Warner Musicilla.

 

Tervetuloa International Day -tapahtumaan!

Osta liput

Katso ohjelma